Prima pagină » Catalog de produse » Oinom Lmv9 1 Gb/4gb Ip67- 4500 Mah
38%

Oinom Lmv9 1 Gb/4gb Ip67- 4500 Mah

770.62lei

  • Super  rezistent – smartphone outdoor ip67 cu baterie foarte mare 4500 mAh
  • Constructie foarte solida cu materiale de calitate
  • Quad-core Qualcomm, 1GB Ram/4GB Rom, Dual-sim, 3G, GPS, Ecran 4” Touch screen
  • Suporta card de pana la 32GB

Stoc epuizat

 
  • Visa Card
  • MasterCard

Distribuie pe:

Rezistent la praf, socuri si apa, acest telefon cu caracter este destinat sa faca fata celor mai grele conditii; include un buton de urgenta SOS si este certificat IP67. Ecranul este realizat din Gorilla Glass pentru a proteja ecranul telefonului permitandu-i sa reziste la caderi de pana la 1,2 metri. Oinom LMV9 , cu sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2, ofera capacitati maxime de utilizare in afaceri / securitate / stil de viata. Are un ecran multi touch mare si luminos care imbunatateste experienta utilizatorului,o camera de 8 MP, GPS incorporat, senzori de miscare, distanta, MP3 player, slot pentru card micro SD de pana la 32GB, si multe altele.

 Camera foto/video

Capteaza imagini inedite cu camera foto de 8 MP
Camera digitala frontala
Te poti bucura de comunicarea cu cei dragi si prin apeluri video cu ajutorul camerei de 1.3 MP.
Procesor performant
Vei putea rula aplicatiile preferate mult mai rapid gratie puternicului procesor quad-core de 1,2 Ghz.
Ecran tactil
Titan 600  are un ecran FWVGA cu diagonala de 4 inch si o rezolutie de 854 x 480 pixeli, protejat impotriva zgarieturilor si loviturilor de revolutionara Gorilla Glass 2. 
Dual SIM
Aparatul suporta simultan doua cartele SIM.
Baterie
Echipat cu puternica baterie  Li-ion de 4500 mAh,  Oinom LMV9 iti va asigura accesul indelungat la functiile si fisierele tale preferate si pana la 18 ore de convorbiri.
Bluetooth
Trimiti si primesti  imagini, muzica sau orice fel de fisiere interactionand cu aparatele din jurul tau. Aparatul este deasemenea dotat cu port USB protejat.
Conectivitate
Aparatul se conecteaza la internet prin GPRS. Ramai conectat cu cei apropiati oricand ai nevoie, poti deasemenea trimite MMS.

Smartphone Android rezistent la apă şi durabil, cu o durată extrem de mare de funcţionare a bateriei 

Inima acestui telefon este un procesor quad-core puternic şi eficient din punct de vedere al consumului de energie. Afişajul IPS de 4’’, de înaltă calitate, cu un unghi de vizibilitate care permite vizualizarea plăcută a fotografiilor, urmărirea filmelor HD sau navigarea pe internet. Funcţii precum transferul de date 3G, camera foto de 8MPx, cu autofocus şi blitz, suportul HDR şi de imagini panoramice sunt de la sine înţelese. În timpul călătoriilor, veţi aprecia cu siguranţă funcţia de HotSpot WiFi, care permite crearea unei reţele fără fir în jurul telefonului D-voastră. Prin acesta veţi fi capabil să partajaţi conexiunea la internet a telefonului D-voastră mobil şi să accesaţi internetul cu alte dispozitive, precum cu un laptop.

Smartphone rezistent la apă – Rezistenţa la apă este certificată conform normelor IP67, telefonul fiind rezistent în faţa prafului şi a scufundării sub apă până la o adâncime de 1 m şi pe o durată de cel mult 30 de minute.

Baterie modernă de Li-Polymer cu o capacitate extrem de mare – Combinaţia dintre capacitatea ridicată a bateriei de 4.500 mAh şi procesorul quad-core eficient din punct de vedere al consumului de energie asigură o durată extrem de ridicată de funcţionare a bateriei la o singură încărcare, ceea ce garantează că nimic nu vă va limita în utilizarea telefonului mobil.
Performanţă Quad Core – Un procesor rapid, cu consum redus de energie, funcţionând la frecvenţa de 1,3 GHz va asigura suficientă capacitate de procesare pentru o perioadă îndelungată.

Afişaj IPS – Smartphone-ul vine cu un afişaj IPS Gorilla Glass de 4.0″”, cu o rezistenţă îmbunătăţită la zgârieturi. Tehnologia IPS asigură imagini clare ca cristalul, culori reale şi unghiuri de vizibilitate largi.

Cameră foto excelentă – Telefonul este echipat cu o cameră de 8.0 MPx, cu funcţie autofocus şi cu blitz pe bază de LED.

O ergonomie excelentă – Părţile laterale sunt astfel realizate, încât telefonul se potriveşte perfect în mână. Carcasa telefonului este protejată împotriva impactelor printr-o suprafaţă rigidă, îmbrăcată în cauciuc, cu un cadru interior ranforsat, pentru o rezistenţă optimă.

Blitzul – Telefonul vine cu o aplicaţie Lanternă, care permite utilizarea blitzului luminos pe bază de LED de pe partea posterioară a telefonului drept o lanternă.

Diodă indicatoare – Nu este necesar să activaţi ecranul pentru a vedea dacă aveţi apeluri pierdute sau mesaje SMS.

Butoane dedicate – Confortul în comanda telefonului este asigurat de butoanele hardware dedicate, amplasate pe partea laterală a telefonului, destinate comenzii camerei, a semnalului de SOS, a volumului sonor, a preluării sau respingerii / terminării apelurilor şi a dezactivării ecranului. Puteţi dezactiva aceste butoane din meniul telefonului, în cazul în care nu doriţi să le utilizaţi.

Specificatii :

 

Tip TelefonSmartphone Rezistent
Sloturi SIMDual SIM
CertificariCE/Rohs, IP67
General
TouchscreenDa
WCDMA EDGE GPRS GSM HSDPA UMTS LTE
GPSDa
ProcesorQuadcore MSM6589M
Frecventa1.2 GHz
Dimensiuni76.4 x 139.7 x 17.6 mm
Greutate
Sistem de operareAndroid 4.4.2
Memorie
Slot MemoriemicroSD / microSDHC pana la 32 GB
Memorie RAM1 GB
Memorie ROM4 GB expandabil
Display
Tip DisplayIPS Capacitive Multi-touch Gorilla Glass
Rezolutie854 x 480
Numar culori16 milioane
Diagonala4 inchi
GPUAdreno 305
Conectivitate
GPRSDa
EDGEDa
UMTSDa
HSPA+Da
LTENu
BluetoothDa 4,0
WirelessDa 802,11 b,g,n
Transfer Rapid (NFC)Nu
USBMicroUSB
Incarcare
MassStorage
AudioJack 3,5mm
Camera
Rezolutie8 Mp cu autofocus
BlitzDa, LED
Camera Secundara1,3 Mp
Baterie
Capacitate4500 mAh Li-Ion
Timp Convorbiri1100 minute (4-5 Zile utilizare in regim normal)
Timp stand-by40 zile +

Livrarea produselor se face prin firma de curierat.

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe www.lalimitasupravietuirii.ro începe de la 30 RON și se calculează în funcție de greutatea coletului. Pentru comenzile mai mari de 700 RON livrarea se face GRATUIT.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată de dumneavoastră la telefon unuia din operatorii noştri.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. În mod normal, în 24 de ore de la confirmarea unei comenzi primiţi produsul acasă dacă produsul respectiv se află pe stocul nostru.

ATENTIE!!! În cazurile comenzilor care se plasează la sfârșit de săptămână, vinerea dupa ora 17 (respectiv, sâmbătă și duminică) din păcate nu vă putem onora comanda în 24 de ore. Comanda Dvs. în cazul în care este în stoc va fi pregătită și trimisă luni, iar livrarea la Dvs. va avea loc marți. De fiecare data veți fi sunat de un operator de al nostru pentru confirmarea comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice şi nimic altceva în plus.

IMPORTANT!!! Nu avem taxe şi comisioane ascunse! În momentul recepţionării produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat la telefon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.