Prima pagină » Catalog de produse » Lunetă terestră KOWA dreaptă 88 mm

Lunetă Terestră Kowa Dreaptă 88 Mm

10,190.00lei

Brand: Kowa

Cristalul de fluorină pur folosit în acest model este materialul optic perfect pentru reducerea aberațiilor cromatice, oferind cea mai bună calitate a imaginii. 

Stoc epuizat

 
  • Visa Card
  • MasterCard

Distribuie pe:

• Impermeabilă

• 10 ani garanție

• Cristal de fluorină

• Aliaj de magneziu

• Umplută cu azot

• Lentilă XD

 

Cristalul de fluorină pur folosit în acest model este materialul optic perfect pentru reducerea aberațiilor cromatice, oferind cea mai bună calitate a imaginii. ( doar TSN¬883/884.)

Abilitatea extraordinară de adunare a luminii permite observarea în timpul amurgului și zorilor.

TSN Querschnitt gross

Toate lunetele terestre sunt impermeabile până la clasă 7 de protecție JIS, și sunt umplute cu azot gazos uscat pentru a împiedica aburirea lentilei. JIS = Standard Industrial Japonez / clasa 7 = Protejată împotrivă efectelor scufundării temporare în apa.

 

Mecanism de focalizare dual (Rapid și focalizare precisă)Dual Fokus

Sistemul recunoscut de focalizare Kowa a evoluat într-un nou sistem de focalizare dual. Focalizarea rapidă, cu un buton mare și ușor de rotit, va focaliza de la infinit la cinci metri în două rotații.

Focalizarea precisă, cu mișcare lină și acuratețe excelentă, este extrem de utilă la rate de magnificare mari și pentru sisteme de fotografie digitală prin lunetă.

 

OkularsperreMecanism de blocare a ocularului

Montura oculară standard Kowa, de tip baionetă, a fost îmbunătățită la aceste lunete terestre noi cu funcționalitate nouă și atractivă. Un mecanism de blocare a ocularului a fost adăugat pentru a împiedica pierderea sau căderea ocularului.

 

Corp din aliaj de magneziu.Gehaeuse Magnesium

Corpul din aliaj de magneziu fabricat printr-un proces sofisticat de turnare, numit turnare tixotropică, are rigiditatea unui corp tradițional din mental, dar cu greutate redusă față de alte lunete cu diametru mare.

 

Lentilă “PROMINAR”

Una dintre cauzele majore ale deteriorării imaginii optice este aberația cromatică (culoare estompată). Aberația cromatică intervine datorită dispersiei luminii și a lungimilor de undă diferite din lumina care se focalizează în poziții diferite, rezultând o margine roșie sau mov în jurul imaginii. Materialul optic potrivit pentru reducerea aberațiilor cromatice este cristalul de fluorină.

Un cristal de fluorină cu dispersie extrem de redusă este folosit pentru lentilele convexe ale modelelor PROMINAR TSN-883/884. În locul unei lentile din sticlă optică obișnuită, împreună cu lentila din cristal de fluorină este folosită o lentilă concavă din sticlă cu proprietăți de dispersie speciale, pentru a reduce și mai mult aberațiile cromatice.

Această combinație de cristal de fluorină și sticlă cu proprietăți de dispersie speciale elimină aproape complet aberațiile cromatice și redefinește standardele de strălucire a culorii.

Această tehnologie este rezultatul multor ani de cercetare optică și a realizat o reducere semnificantă a aberațiilor cromatice, păstrând în același timp o lentilă cu diametru mare și imagini cu contrast ridicat față de modelele convenționale.

Lentila XD folosită în modelele noastre PROMINAR TSN-883/884 are caracteristici asemănătoare cu cele din cristal de fluorină în privința reducerii semnificative a aberațiilor cromatice. Toate lentilele sunt din materiale ecologice Eco-Glass. (Eco-Glass este o sticlă ecologică care nu conține plumb și alte substanțe nocive.)

 

Cristal de fluorinăfluorite crystal

Kowa folosește cristalul de fluorină exclusiv în lentila terestră vârf de gamă și în modelele mari de binocluri. Fluorina folosită în lentilele optice este un mono-cristal crescut artificial cu “dispersie ultra-redusa”, o caracteristică pe care sticla optică obișnuită nu o are.

Este un material ideal pentru lentile care elimină aproape complet aberațiile cromatice (culoare estompată). Cristalul de fluorină produs prin procesul sofisticat de procesare pe care Kowa l-a dezvoltat de-a lungul anilor garantează cea mai bună calitate vizuală.

 

Compact

Modelul de teleobiectiv ce folosește 5 lentile în 4 grupuri a scurtat cu succes lungimea totală a lunetei, păstrând în același timp un obiectiv cu diametru mare fără a sacrifica performanța optică.

Adoptarea unui sistem de focalizare internă rezultă într-o cutie de prismă ușoară și compactă și în același timp reduce mișcarea imaginii față de sistemele convenționale de focalizare cu prismă.

Lentila obiectivului, puternic acromatizată, face luneta la fel de compactă ca una din clasa 60mm, fără a sacrifica performanța.

 

Specificații

Diametru filtru: 

95mm

Lungime: 

329mm

Tip lentilă: 

Cristal de fluorină

Distanță minimă de focalizare:

5m

Diametru lentilă:

88mm

Greutate:

1520g

Observaţie: Ocularul nu este inclus în livrare. 

Livrarea produselor se face prin firma de curierat.

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe www.lalimitasupravietuirii.ro începe de la 30 RON și se calculează în funcție de greutatea coletului. Pentru comenzile mai mari de 700 RON livrarea se face GRATUIT.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată de dumneavoastră la telefon unuia din operatorii noştri.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. În mod normal, în 24 de ore de la confirmarea unei comenzi primiţi produsul acasă dacă produsul respectiv se află pe stocul nostru.

ATENTIE!!! În cazurile comenzilor care se plasează la sfârșit de săptămână, vinerea dupa ora 17 (respectiv, sâmbătă și duminică) din păcate nu vă putem onora comanda în 24 de ore. Comanda Dvs. în cazul în care este în stoc va fi pregătită și trimisă luni, iar livrarea la Dvs. va avea loc marți. De fiecare data veți fi sunat de un operator de al nostru pentru confirmarea comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice şi nimic altceva în plus.

IMPORTANT!!! Nu avem taxe şi comisioane ascunse! În momentul recepţionării produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat la telefon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.