Prima pagină » Catalog de produse » Pantaloni Tehnici Muguet Hart

Pantaloni Tehnici Muguet Hart

332.00lei

Brand: Hart

Pantaloni elastici, ușoare și respirabili pentru activități în aer liber și drumeții.

COD: XHMTO
 
  • Visa Card
  • MasterCard

Distribuie pe:

Pantaloni Tehnici Muguet Hart Confort și Durabilitate într-un Design Versatil

Pantaloni Tehnici Muguet Hart au fost creati pentru a fi un partener de nădejde în zilele cu vreme blândă sau caldă. Oferind confort și durabilitate într-un design versatil. Cu caracteristici tehnice avansate. Acești pantaloni îți asigură libertatea de mișcare și utilitatea necesară în timpul activităților în aer liber.

Călătorește în siguranță și confort în timpul aventurilor tale în sălbăticie cu Pantaloni Tehnici Muguet Hart. Acești pantaloni sunt proiectați pentru a face față celor mai dure condiții, oferindu-ți performanță și protecție în toate mediiile în aer liber.

Pantaloni Tehnici Muguet Hart:

  • Fiind conceputi pentru drumetii, excursii, activitati in natura, acestia va vor asigura temperatura optima si vor absorbi umezeala corporala datorata miscarii fizice, eliberand-o in afara, astfel incat pielea dvs. va respira si va ramane uscata tot timpul, indiferent de efort.
  • Foarte silentiosi, acestia pot fi utilizati cu brio la vanatoare sau pescuit. Prevazuti cu sapte buzunare, doua oblice pentru maini, dintre care unul cu buzunar intern cu fermoar, un buzunar pentru cutit, doua buzunare cu fermoar pe picioare si un buzunar cu fermoar la spate, acestia va vor ajuta sa transportati si sa aveti la indemana toate obiectele necesare in natura, camping, pe munte sau in padure.
  • Pantaloni Tehnici Muguet Hart datorita croielii moderne regular fit, acestia imbraca frumos orice silueta. Cu finisaje perfecte ca butoniere, tighele simple sau duble la imbinari, la buzunare si betelie, bride pentru curea frumos cusute, cu logo pe picior, fermoare cu tragatoare personalizate si logo Hart. Pot fi considerati un accesoriu de dorit pentru un barbat pretentios si atent la detalii. In ciuda elementelor tehnice cu care sunt inzestrati, acestia se vor imbraca si in activitatile zilnice.
  • Asortati cu o curea de piele, o camasa sau tricou in culori naturale si o vesta sau geaca matlasata, pantalonii vor spori calitatea imbracamintei dvs., oriunde si oricand.
  • Material: bumbac 60%, poliester 40%
  • Silentiosi
  • Respirabilitate ridicata
  • Impermeabilitate ridicata
  • Rezistenti la uzura
MARIME

, , , , , ,

Livrarea produselor se face prin firma de curierat.

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe www.lalimitasupravietuirii.ro începe de la 30 RON și se calculează în funcție de greutatea coletului. Pentru comenzile mai mari de 700 RON livrarea se face GRATUIT.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată de dumneavoastră la telefon unuia din operatorii noştri.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. În mod normal, în 24 de ore de la confirmarea unei comenzi primiţi produsul acasă dacă produsul respectiv se află pe stocul nostru.

ATENTIE!!! În cazurile comenzilor care se plasează la sfârșit de săptămână, vinerea dupa ora 17 (respectiv, sâmbătă și duminică) din păcate nu vă putem onora comanda în 24 de ore. Comanda Dvs. în cazul în care este în stoc va fi pregătită și trimisă luni, iar livrarea la Dvs. va avea loc marți. De fiecare data veți fi sunat de un operator de al nostru pentru confirmarea comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice şi nimic altceva în plus.

IMPORTANT!!! Nu avem taxe şi comisioane ascunse! În momentul recepţionării produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat la telefon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.