Prima pagină » Catalog de produse » Geaca Hart Heide

Geaca Hart Heide

957.00lei

Brand: Hart

Geaca Hart Heide este alegerea perfectă pentru a vă asigura confortul și protecția în timpul aventurilor în aer liber. Această geacă de calitate superioară este proiectată pentru a vă oferi performanță excepțională în cele mai dificile condiții.

COD: XHHEJ
 
  • Visa Card
  • MasterCard

Distribuie pe:

Suficient spațiu în buzunarele sale de marfă impermeabile cu fermoar.
Buzunare pentru încălzirea mâinilor pe piept cu căptușeală caldă.
Buzunare de aerisire la subraț pentru o respirabilitate îmbunătățită.
Husă de joc rezistentă la apă, cu două deschideri cu fermoar.
Gluga reglabila cu vizor supradimensionat poate fi pliata pentru depozitarea in garaj sub guler.
Bretele cu velcro reglabile pe manșete.
Buzunar interior la piept cu fermoar pentru documente.
Impermeabilitate ridicata (8000mm) si respirabilitate (3000 gr/m2).

HDI100

Tehnologia HDI (Izolație de înaltă densitate) conservă căldura corpului și nu reține umiditatea generată în activitățile fizice.
Microfibrele sale sintetice de înaltă densitate asigură un nivel ridicat de izolare fără a compromite greutatea îmbrăcămintei.
Aceste microfibre captează moleculele de aer cald generând o barieră naturală împotriva temperaturilor
scăzute pentru a păstra căldura produsă de organism.
Acest sistem își menține capacitatea de izolare chiar și în condiții umede datorită capacității sale scăzute de absorbție a lichidelor.
Acest lucru ajută la uscarea rapidă a îmbrăcămintei.

  • COMPOZIŢIE Geaca Hart Heide:
  • Carcasă 1: 90% poliester, 10% nailon cu membrană laminată PU.
  • Captuseala: 100% poliester.
  • Căptușeală 1, 2, 3 și 4: 100% poliester.
Cand ne supra-incalzim, transpiram, indiferent de ce purtam. La un anumit punct, caldura extrema, umiditatea, sau transpiratia abundenta pot suprasolicita capacitatea de schimb a vaporilor a oricarei imbracaminti, chiar si a unui tricou de bumbac. Cand sistemul este supraincarcat, umezeala se acumuleaza sub haine rezultand un discomfort. Tehnologia Osmotech este un amestec de materiale care produce imbracaminte cu respirabilitate foarte buna, plus impermeabilitate foarte buna. Acest sistem este mai putin probabil sa fie suprasolicitat si sa produca discomfort, fata de alte produse impermeabile cu respirabilitate mai redusa.
  • Subrat, coapse sau partea superioara a spatelui cu fermoare pentru ventilatie.
  • Fermoare laminate pentru rezistenta la apa.
  • Orificiu in buzunar pentru conectarea usoara a castilor.
  • Zgomot redus la frecarea materialelor.
  • Fermoare in ambele sensuri pentru comfort sporit.
  • Buzunar pentru radio si dispozitive asociate.
  • Cute pe spate care cresc mobilitatea in timpul folosirii armei.
MARIME

, , , , ,

Livrarea produselor se face prin firma de curierat.

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe www.lalimitasupravietuirii.ro începe de la 30 RON și se calculează în funcție de greutatea coletului. Pentru comenzile mai mari de 700 RON livrarea se face GRATUIT.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată de dumneavoastră la telefon unuia din operatorii noştri.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. În mod normal, în 24 de ore de la confirmarea unei comenzi primiţi produsul acasă dacă produsul respectiv se află pe stocul nostru.

ATENTIE!!! În cazurile comenzilor care se plasează la sfârșit de săptămână, vinerea dupa ora 17 (respectiv, sâmbătă și duminică) din păcate nu vă putem onora comanda în 24 de ore. Comanda Dvs. în cazul în care este în stoc va fi pregătită și trimisă luni, iar livrarea la Dvs. va avea loc marți. De fiecare data veți fi sunat de un operator de al nostru pentru confirmarea comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice şi nimic altceva în plus.

IMPORTANT!!! Nu avem taxe şi comisioane ascunse! În momentul recepţionării produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat la telefon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.