Prima pagină » Catalog de produse » Camera Termoviziune Guide Track Ir25

Camera Termoviziune Guide Track Ir25

7,794.50lei

– distanta focala 25 mm, focalizare manuala, F1.0

– Senzor de 640×480 pixeli, dimensiunea pixelilor de 12 µm

– 1,5 – 12x mărire (1,5x optic, 1 – 8x digital)

– Distanța de detectare: 2400 m (mașină), – (cerb), 1000 m (figura umană)

– Unghi de vizualizare 17,5 °

Livrare in 10-15 zile lucratoare
COD: GuideTrackIR25
 
  • Visa Card
  • MasterCard

Distribuie pe:

Camera termala TRACK IR care ofera imagini termice performante pentru utilizatori in conditii nefavorabile sau chiar in intuneric complet. In ceea ce priveste functiile sale va satisface chiar si cele mai exigente nevoi deoarece include posibilitatea unui zoom digital continuu fin (0.1x), functie de estimare a distantei, calitatea imaginii ce poate fi reglata din mai multe pozitii, functia imagine in imagine va permite sa vedeti cele mai importante detalii si alte setari utile fac din Track IR dispozitivul potrivit.

Imaginea intotdeauna este dinamica si continua pe langa claritatea oferita datorita reimprospatarii imaginii la 50Hz. Prin conectorul micro-HDMI extern imaginea poate fi transmisa pe un ecran extern. Track IR avand obiectivul cu distanta focala de 25mm asigura un unghi larg de vizualizare si poate fi utilizat si pe distante mai mici. Rezolutia afisajului este de 1280×960 pixeli HD+.

Imaginea afisajului este placuta, protejand ochii chiar si dupa multe ore de utilizare. Datorita reglabilitatii largi a afisajului acesta poate fi ajustat in functie de subiectul urmarit si de conditiile de vreme. Marirea de baza de 2x si marirea cu zoom digitala continua de 2x sau 4x faciliteaza observarea obiectelor si animalelor la distanta medie.

Focalizarea manuala poate fi ajustata rapid si precis, astfel incat animalele observate sa nu se piarda in cel mai scurt timp. Datorita paletei de culori puteti seta dispozitivul oricand in modul de imagine cel mai informativ. Ergonomia camerei Track IR este de neegalat. Navigarea prin meniul camerei este perfecta chiar si in intuneric complet, datorita butoanelor tactile bine protejate si silentioase.

Functionarea este foarte silentioasa, utilizatorul nu poate fi detectat deoarece:
-LED-ul de functionare poate fi oprit
-datorita cauciucului de acoperire a vizorului lumina afisajului nu este vizibila in exterior
-butoane cu actionare foarte silentioasa
-calibrare fara zgomot
-estimatorul de distanta incorporat permite scalarea rapida a obiectului sau animalului din centrul afisajului la dimensiunile generale ale corpului de iepure, mistret sau cerb.

Guide Track IR poate fi conectat la un dispozitiv mobil prin intermediul conexiunii WIFI. Datorita interfetei usor de utilizat, reglarea calitatii imaginii, reglarea paletei de culori, zoom continuu, fotografie, video si urmarirea corpurilor firerbinti pot fi de asemenea activate cu usurinta din aplicatia mobila. Prin mufa de incarcare USB-C timpul de incarcare este redus, iar prin mufa micro-HDMI calitatea transmisiei imaginii prin cablu este mult imbunatatita.

Carcasa cu aderenta ridicata, clasificarea IP66 si constructia rezistenta la impact de pana la 1 metru fac din Guide Track IR un dispozitiv de durata si usor de utilizat.

Obiectiv:

obiectiv cu distanta focala de 25mm, focus manual, F1.1

Zoom ( de baza ):

1.65X

Zoom digitala:

2X, 4X

Cea mai mica marire:

1.7X

Cea mai mare marire:

6.6X

Rezolutie senzor:

senzor de 400*300 pixeli, dimensiune pixeli de 17µm

Inregistrare video:

DA

Rezolutie ecran:

LCD 0.4” 1280*960 LCOS

Stocare date:

16 G memorie

Alimentare:

Acumulator incorporat Li-ion 2* 18650/3000mAh

Conexiune:

USB-C, micro-HDMI

Automobil detectare / identificare

1700m / 700m

Corp omenesc detectare / identificare

700m / 350m

Filet tripod:

1/4

Ajustare dioptrie:

-4 / +2

Constructie:

monocular

Frecventa cadrelor:

50Hz

Afisare moduri de culoare:

alb fierbinte,negru fierbinte,rosu fierbinte, albastru fierbinte,rosu inchis fierbinte

Camp vizualizare:

15.4°x 11.6°

Domeniu masurare spectral:

8 – 14 µm

Autonomie:

5 ore

Rezistenta umiditate:

IP66

Temperatura functionare/depozitare:

-10 – +50°C / -30°- +60°C

Dimensiuni:

192x65x71 mm

Accesorii:

adaptor 220V,snur de agatat, cablu USB-C, cablu micro-HDMI, husa, card garantie, manual utilizare

Culoare:

negru

Alte caracteristici:

WIFI incorporat, functie Live Stream

Greutate:

470gr

Garantie:

24 luni

Livrarea produselor se face prin firma de curierat.

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe www.lalimitasupravietuirii.ro începe de la 30 RON și se calculează în funcție de greutatea coletului. Pentru comenzile mai mari de 700 RON livrarea se face GRATUIT.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată de dumneavoastră la telefon unuia din operatorii noştri.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. În mod normal, în 24 de ore de la confirmarea unei comenzi primiţi produsul acasă dacă produsul respectiv se află pe stocul nostru.

ATENTIE!!! În cazurile comenzilor care se plasează la sfârșit de săptămână, vinerea dupa ora 17 (respectiv, sâmbătă și duminică) din păcate nu vă putem onora comanda în 24 de ore. Comanda Dvs. în cazul în care este în stoc va fi pregătită și trimisă luni, iar livrarea la Dvs. va avea loc marți. De fiecare data veți fi sunat de un operator de al nostru pentru confirmarea comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice şi nimic altceva în plus.

IMPORTANT!!! Nu avem taxe şi comisioane ascunse! În momentul recepţionării produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat la telefon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.