Prima pagină » Catalog de produse » Sosete Unisex Incalzite Fire Alpenheat, Cu Telecomanda, Lana Merinos

Sosete Unisex Incalzite Fire Alpenheat, Cu Telecomanda, Lana Merinos

849.00lei

Brand: Alpenheat

Start incalzire! Sosetele incalzite Fire de la Alpenheat vor deveni aliatul dvs. impotriva frigului care duce uneori la racirea brusca a extremitatilor mainilor sau picioarelor, lucru ce poate provoca pe langa disconfort, chiar afectarea sanatatii.

COD: AJ27-RC
 
  • Visa Card
  • MasterCard

Distribuie pe:

Sosetele incalzite de la Alpenheat iti mentin picioarele calde, fiind extrem de confortabile la purtat.
Va veti simti extraordinar in natura, practicand sportul dvs. preferat sau, pur si simplu, facand o plimbare lunga cu prietenii, familia sau animalul de companie. In zilele reci de iarna, va puteti bucura din plin de zapada la schi, snowboard, patinaj, drumetii, excursii, fara a suferi din cauza picioarelor inghetate.
Elementul de incalzire este incorporat in soseta, sub degetele de la picioare si functioneaza cu un mic acumulator care se potriveste in buzunarul din partea de sus a sosetei.
Sunt prevazute cu 3 setari de incalzire si mentin temepratura ridicata timp de 4-8 ore. Bateriile si elementul de incalzire au fost optimizate pentru utilizare la temperaturi foarte scazute.
In materialul sosetelor s-au tesut fire de cupru speciale care impiedica dezvoltarea bacteriilor, prevenind mirosurile neplacute si marind ciclul de viata al acestora.Bateriile pot fi incarcate fie cu cablul USB, fie conectate la incarcator si la sursa de alimentare de uz casnic. Setarile se ajusteaza cu ajutorul telecomenzii.
Caracteristici:
1. Sosete incalzite:
Material moale, respirabil, calduros
Fire de cupru tesute pentru a reduce bacteriile
2. Material:
La marimea S: 74% lana, 10% cupru, 8% spandex, 8% elastic
La marimile M, L, XL (model 2020): 74% lana (30% lana merino + 25% nailon + 45% fibra acrilica) + 10% cupru + 8% spandex + 8% elastic
Element de incalzire:
Element de incalzire a firelor de carbon sub degetele de la picioare
3. Controler Alpenheat cu acumulator:
Telecomanda
Baterii reincarcabile Li-Ion de inalta performanta 3,7 V / 2,6 Ah / 9,6 Wh
Acumulator: mic, usor (64 g) si compact (55 x 86 x 11 mm)
3 setari de caldura
Durata incalzirii: 4-8 ore
Buzunarul bateriei direct pe soseta
4. Incarcator Alpenheat 100-240V 50/60Hz:
Timp de incarcare 4 ore
Cablu adaptor USB Y
Tensiune de incarcare de 5 V si 1000 mAh
5. Model: unisex
 6. Setul contine:
1 pereche de sosete
1 incarcator (LG18),
2 acumulatoare (BP18)
1 telecomanda (AC18)

MARIME

, , ,

Livrarea produselor se face prin firma de curierat.

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe www.lalimitasupravietuirii.ro începe de la 30 RON și se calculează în funcție de greutatea coletului. Pentru comenzile mai mari de 700 RON livrarea se face GRATUIT.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată de dumneavoastră la telefon unuia din operatorii noştri.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. În mod normal, în 24 de ore de la confirmarea unei comenzi primiţi produsul acasă dacă produsul respectiv se află pe stocul nostru.

ATENTIE!!! În cazurile comenzilor care se plasează la sfârșit de săptămână, vinerea dupa ora 17 (respectiv, sâmbătă și duminică) din păcate nu vă putem onora comanda în 24 de ore. Comanda Dvs. în cazul în care este în stoc va fi pregătită și trimisă luni, iar livrarea la Dvs. va avea loc marți. De fiecare data veți fi sunat de un operator de al nostru pentru confirmarea comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice şi nimic altceva în plus.

IMPORTANT!!! Nu avem taxe şi comisioane ascunse! În momentul recepţionării produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat la telefon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.