PLASĂ CAMUFLAJ 5m x 1.5m

JCAMHIDREWthat

Plasă de camuflaj este excelentă pentru camuflarea vehiculelor, obiectelor, a oamenilor aflaţi la vănatoare, la fotografierea păsarilor şi animalelor cât şi la alte activitaţi ce necesită o camuflare şi integrare perfectă în peisaj.

5 metri x 1.5 metri. Nuanţa camuflajului este ce-a din imagine 

Mai multe detalii

Produs nou

Compara cu alte produse

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 92 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 92 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 7,36 lei.


 
Mai multe informatii

Sfaturi utile
- Recomandăm aerisirea plasei inainte de utilizarea iniţială pentru a înlătura mirosul .
- Aranjează plasa cu taieturile frunzelor în pozitie orizontala. Aceasta asezare ii ofera un aspect mai natural.
- Pozitionează ascunzatoarea intr-un loc cu fundal intunecos. Cu cat mai puţină lumină în spatele tau, cu atăt mai bine.
- Când camuflezi un obiect, atarnă plasa la o distanţă de cel puţin 6 inci (15 cm) de obiect. Acest lucru ajută la ascunderea conturului obiectului în timp ce frunzele plasei vor tinde să se mişte într-un mod căt mai natural.
- Vânatul şi păsările te disting dupa contur (formă). Plasele de camuflaj inlatură acest contur.

Nota
Nu depozita plasa intr-un ambalaj comprimat. Sugerăm comprimarea plasei doar în cazul călătoriilor. Pentru depozitare pe timp îndelungat, asigura-te că plasa este uscată, fără         frunze sau plante lipite pe ea şi nu este presată.

13 alte produse in aceeasi categorie:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"