Prima pagină » Catalog de produse » Luneta Leupold VX-5HD 2-10×42 (30mm) CDS-ZL2 Illum. FireDot Duplex

Luneta Leupold Vx-5hd 2-10×42 (30mm) Cds-zl2 Illum. Firedot Duplex

6,155.00lei

Brand: Leupold

Luneta Leupold VX-5HD de 2-10x42mm este o luneta de o calitatae superioara realizata de cei de la Leupold care va poate oferi o fiabilitate indelungata.

Stoc epuizat

 
  • Visa Card
  • MasterCard

Distribuie pe:

Luneta Leupold VX-5HD de 2-10x42mm a fost construita pentru a fi un accesoriu extraordinar pentru cine necesita o imbunatatire suplimentara pentru arma sa.Fiind produsa de expertii Leupold in optica, aceasta lunata va poate oferi pe decursul a multi ani o utilizare fiabila.Pentru o perioada lunga de timp, Leupold s-a axat in domeniul realizarii unor lunete de varf iar Leupold VX-5HD 2-10x42mm este dovada perseverentei lor pentru a va furniza cele mai bune unelte pentru nevoile dvs.de observare.Aici, la lalimitasupravietuirii,scopul nostru este sa ne asiguram ca luneta care ajunge la dvs. se potriveste perfect cu nevoile dvs. iar luneta Leupold VX-5HD 2-10x42mm este un model pe care suntem foarte bucurosi ca putem sa vi-l prezentam.Pentru o solutie excelenta care sa va asigure ca aveti cea mai buna luneta pentru cerintele dvs. alegeti modelul Leupold VX-5HD 2-10x42mm

Specificații pentru VX-5HD 2-10x42mm:

– Mărire: Intervalul 2 – 10 x

– Diametru obiectiv: 42 mm

– Finisaj: Mat

– Caracteristici suplimentare: CDS-ZL2

– Câmp de vedere: Intervalul 57,5 – 11,7 ft la 100 yds

– Lungime: 31,7 cm

Culoare: Negru

Accesorii înrudite pentru Leupold VX-5HD 2-10x42mm:

– Capace de lentile: Leupold Alumina Objective Lens Cover, 42mm, 117607

Capac pentru ocular: Leupold Alumina Eyepiece Flipback Lens Cover, 36mm, 117611

– 7cm parasolare: Leupold Alumina Lens Shade, 3in, 42mm, 118768

– Husa din neopren: Leupold ScopeSmith Neoprene Scope Cover, 42mm, 53576

Pachetul contine:

Leupold VX-5HD de 2-10x42mm

Livrarea produselor se face prin firma de curierat.

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe www.lalimitasupravietuirii.ro începe de la 30 RON și se calculează în funcție de greutatea coletului. Pentru comenzile mai mari de 700 RON livrarea se face GRATUIT.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată de dumneavoastră la telefon unuia din operatorii noştri.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. În mod normal, în 24 de ore de la confirmarea unei comenzi primiţi produsul acasă dacă produsul respectiv se află pe stocul nostru.

ATENTIE!!! În cazurile comenzilor care se plasează la sfârșit de săptămână, vinerea dupa ora 17 (respectiv, sâmbătă și duminică) din păcate nu vă putem onora comanda în 24 de ore. Comanda Dvs. în cazul în care este în stoc va fi pregătită și trimisă luni, iar livrarea la Dvs. va avea loc marți. De fiecare data veți fi sunat de un operator de al nostru pentru confirmarea comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice şi nimic altceva în plus.

IMPORTANT!!! Nu avem taxe şi comisioane ascunse! În momentul recepţionării produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat la telefon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.