BASCA DE IARNA MUFLON DEERHUNTER LICHIDARE DE STOC

Muflon încorporează izolare Thinsulate și membrană Deer-Tex cu o garanție de cinci ani,

tesatura stretch cu patru căi și un design elegant sunt doar câteva dintre detaliile pe care le putem aștepta.

Mai multe detalii

Pret redus!
Produs nou
Oferta limitata:

163,80 lei

234,00 lei

-30%

- +

Compara cu alte produse

Nici un punct de loialitate pentru acest produs deoarece este in promotie.


 
Mai multe informatii

Aceasta cu ușurință se adaptează la mediul său natural și schimbările climatice, și este o carieră dificil care necesită rezistență si concentrarea pe partea de vânător.Aceste caracteristici care ne-au inspirat pe noi cei de la Deerhunter - noi trebuie să învățăm de la natură pentru a deveni mai buni la negocierea în aer liber.Unul dintre componente ale acestui succes este îmbrăcăminte modernă. Este nevoie de un singur orizont pentru dezvoltarea continuua a unui echipament nou și modern. Prin urmare, cu o gama high-end solid numit Muflon. Gama este o răsplată pentru toți clienții noștri fideli din întreaga lume - adevărații Deerhunters.

Deer-Tex® MembraneDeer-Tex® Performance Shell este o membrană stratificata la materialul shell. Este 100%rezistent la vânt,impermeabil și este respirabil. Aceasta membrana este 4-way extensibila și oferă un sentiment minunat și flexibilitate. La fel ca versiunea originală membrana Deer-Tex® poate fi spălat la 30 de grade, fara softner.
Specificatii tehnice: Rezistenta la apa este de până la 10.000mm, Vaour Apa permeabilitate este de până la 10.000 g / m2 / 24h.

Rezistenta la apa

Water RepellentProduse impregnate cu tratament hidrofug și rezistente la murdărie. Petele sunt ușor de îndepărtat.
Extrem de rezistente la căldură și are o suprafață foarte netedă.

3M™ Thinsulate™ InsulationIzolatia 3M ™ Thinsulate ™ este moale, respirabil și capabil să mențină caldura suplimentar chiar și în condiții de umiditate.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"