Prima pagină » Catalog de produse » Geaca Sitka Kelvin Active Optifade Open Country

Geaca Sitka Kelvin Active Optifade Open Country

1,659.00lei

Brand: Sitka Gear

COD: 30055-OB
Pre-comanda
 
  • Visa Card
  • MasterCard

Distribuie pe:

Geaca Kelvin Active este cea mai usoara din gama gecilor cu izolatie termica de la Sitka. 

Conceputa pentru a fi usoara, transpirabila si sa ocupe spatiul minim posibil, este perfecta pentru iesirile cu clima schimbatoare, unde vremea rea iti poate crea niste surprize neplacute. Chiar daca ocupa spatiul minim in buzunarele ghiozdanului dumneavoastra,ajunge doar sa o scoateti, sa o desfaceti si sa o puneti pe corpul dumneavoastra pentru a scapa de orice senzatie de frig. In rasariturile si apusurile din toamna sau primavara,in pauzele lungi de vanatoare, geaca Kelvin Active o sa fie aliatul tau perfect. Geaca KElvin Active este conceputa cu un singur obiectiv in minte: sa fie usoara, compacta si calduroasa.

Acest strat intermediar minimalist protejeaza corpul tau cu o izolatie sintetica Polartec® Alpha de 80 g/m2 conceput in mod special pentru activitati de nivel fizic ridicat. Izolatia termica  Polartec Alpha Active este compus din fibre sintetice cu o densitate speciala care ii permite mentinerea stabila a structurii în toată îmbrăcămintea, cu un volum semnificativ mai mic decât fibrele tradiționale.

Buzunarul cu fermoar din zona pieptului o sa va permita sa pastrati obiectele esentiale, in timp ce buzunarele laterale va vor ajuta sa va mentineti mainile calde. Geaca Kelvin Active  a fost conceputa pentru a fi purtata pe sub straturile exterioare ultrausoare cum ar fi  Dewpoint  sau Mountain sau ca strat exterior la inceputul sezonului de vanatoare.

MARIME

, , , ,

Livrarea produselor se face prin firma de curierat.

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe www.lalimitasupravietuirii.ro începe de la 30 RON și se calculează în funcție de greutatea coletului. Pentru comenzile mai mari de 700 RON livrarea se face GRATUIT.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată de dumneavoastră la telefon unuia din operatorii noştri.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. În mod normal, în 24 de ore de la confirmarea unei comenzi primiţi produsul acasă dacă produsul respectiv se află pe stocul nostru.

ATENTIE!!! În cazurile comenzilor care se plasează la sfârșit de săptămână, vinerea dupa ora 17 (respectiv, sâmbătă și duminică) din păcate nu vă putem onora comanda în 24 de ore. Comanda Dvs. în cazul în care este în stoc va fi pregătită și trimisă luni, iar livrarea la Dvs. va avea loc marți. De fiecare data veți fi sunat de un operator de al nostru pentru confirmarea comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice şi nimic altceva în plus.

IMPORTANT!!! Nu avem taxe şi comisioane ascunse! În momentul recepţionării produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat la telefon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.