GEACA XPR HILLMAN OAK

Creata pentru adevarati vanatori care se respecta . Geaca XPR este usoara si oferă un confort excelent . Datorită construcției sale, totodata si echipata cu cele mai importante functionalitati, modelul XPR  este foarte apreciat de către experții in vânătoare. Complet impermeabila,respirabila si va mentine caldura în condițiile meteorologice cele mai severe.

Mai multe detalii

Pret redus!
Produs nou
Oferta limitata:

1 028,29 lei

1 468,99 lei

-30%

- +

Compara cu alte produse

Nici un punct de loialitate pentru acest produs deoarece este in promotie.


 
Mai multe informatii

-material piele caprioara
-Silvergear acoperire ®
-Atmotec ® membrana (BR13'000 / WP15'000
-Sistemul EMOtec ®
-Panouri de spuma de memorie umăr
-Heatmax ®
-buzunar creat special pe maneca pentru telefonul mobil
-buzunar Radio
-2 buzunare în piept
-2 buzunare de bază
-4 buzunare interioare
-Protecție vânt reglabil
-Clapeta magnet și buzunare-rezistenta termica: 10 °la -15 °(până la -25 cu Heatmax®*

MEMBRANA ATMOTEC

Este o folie respirabila, legat de materialul exterior formeaza un scut care oferă protecție suplimentară termică si rezistenta la apa,asigură microclimatul optim în jurul corpului.
pentru a îmbunătăți performanța PCM (FAZA schimbare materială)micro-capsule care se topește și se solidifică la o anumită temperatură,această tehnologie inovatoare, utilizată esteutilizata de NASA pentru a proteja astronautii de temperaturi extreme, scut tehnologie ATMOTEC®PLASMA este
excepțional impermeabil și respirabil soluție de protecție împotriva intemperiilor.fiind capabil să mențină echilibru ideal unui microclimat extrem.

CUM FUNCTIONEAZA?
În timpul unei activitati,corpul se incalzeste și cauzează transpirație.
Când îmbrăcămintea este echipata cu MEMBRANA ATMOTEC® scut tehnologic micro-capsule care absorb surplusul de căldură atunci când temperatura corpului microclimat depășește 32 ° C. Această căldură este stocată și eliberată atunci când temperatura scade sub 28 ° C în mediul cald micro-capsulele poat fi suprasolicitate și opresc excesul de căldură transportand spre exterior prin micro-pori.

Acoperirea 2xDWR creează suprafață dublă hidrofoba, împiedică picăturile de ploaie sa intre in material.

Impermeabil 2xDWR Durabil Duble este un înveliș de protecție de înaltă performanță adăugat la țesături pentru a face materialul rezistent la umezire. Creează o laminare moleculară în jurul fibrelor textile care previne stratul exterior al hainei de la a deveni saturat cu apă, murdărie de sânge și il face mai ușor de curățat și întreținut .DWR păstrează materialul uscat si confortabil atunci când plouă, deoarece nu permite picăturilor de ploaie sa se imbibe și să facă îmbrăcămintea sa fie grea.Protectia DWR nu este permanenta,functionalitatea sa scade dupa 30de cicluri de spalare.

TEHNOLOGIA SILVER GEAR

Aceasta tehnologie sofisticata Nano-Tehnology a permis producatorilor Hillman să aplice un strat nano argint la materialul anti-bacterian si anti-miros,efectul materialului acoperit permite ionilor de argint blocarea răspândiri mirosului care cauzeaza bacterii ca Propionibacterium și Staphlococcus epiderma.

Cum funcționează argintul nano? Este cunoscut prin oxidare parțială și eliberare de ioni de argint. Ioni de argint interacționa cu: peretele celular peptidoglican.

 
Date tehnice
Confort Termic Hillman -25° la +10°

22 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"