GEACA XPR CAMO 3DX HILLMAN

-material piele caprioara
-Silvergear acoperire ®
-Atmotec ® membrana (BR13'000 / WP15'000)
-Sistemul EMOtec ®
-Panouri de spuma de memorie umăr
-buzunar creat special pe maneca pentru telefonul mobil
-buzunar Radio
-2 buzunare în piept
-2 buzunare de bază
-4 buzunare interioare
-Protecție vânt reglabil
-Clapeta magnet și buzunare-rezistenta termica: 10 °la -15 ° (până la -25 cu Heatmax®*)

Mai multe detalii

Pret redus!
Produs nou
Oferta limitata:

1 028,29 lei

1 468,99 lei

-30%

- +

Compara cu alte produse

Nici un punct de loialitate pentru acest produs deoarece este in promotie.


 
Mai multe informatii

MEMBRANA ATMOTEC

Este o folie respirabila, legat de materialul exterior formeaza un scut care oferă protecție suplimentară termică si rezistenta la apa,asigură microclimatul optim în jurul corpului.
pentru a îmbunătăți performanța PCM (FAZA schimbare materială)micro-capsule care se topește și se solidifică la o anumită temperatură,această tehnologie inovatoare, utilizată esteutilizata de NASA pentru a proteja astronautii de temperaturi extreme, scut tehnologie ATMOTEC®PLASMA este
excepțional impermeabil și respirabil soluție de protecție împotriva intemperiilor.fiind capabil să mențină echilibru ideal unui microclimat extrem.

CUM FUNCTIONEAZA?
În timpul unei activitati,corpul se incalzeste și cauzează transpirație.
Când îmbrăcămintea este echipata cu MEMBRANA ATMOTEC® scut tehnologie micro-capsule care absorb surplusul de căldură atunci când temperatura corpului microclimat depășește 32 ° C. Această căldură este stocată și eliberată atunci când temperatura scade sub 28 ° C în mediul cald micro-capsulele poate fi suprasolicitate și opresc excesul de căldură transportand spre exterior prin micro-pori.

Acoperirea 2xDWR creează suprafață dublă hidrofob,împiedică picăturile de ploaie sa intre in material.

Impermeabil 2xDWR durabil duble este un înveliș de protecție de înaltă performanță adăugat la țesături pentru a face materialul rezistente la umezire.creează o laminare moleculară în jurul fibrelor textile care previne stratul exterior al hainei de la a deveni saturat cu apă, murdărie de sânge și il face mai ușor de curățat și întreținut .DWR păstrează materialul uscat si confortabil atunci când plouă, deoarece nu permite picăturilor de ploaie sa se imbibe și să facă îmbrăcăminta sa fie grea.Protectia DWR nu este permanenta,functionalitatea sa scade dupa 30de cicluri de spalare.

TEHNOLOGIA SILVER GEAR

Aceasta tehnologie sofisticata Nano-Tehnology a permis producatorilor Hillman să aplice un strat nano argint la materialul anti-bacterian si anti-miros,efect materialul acoperit permite ionilor de argint blocarea răspândiri mirosului care cauzeaza bacterii ca Propionibacterium și Staphlococcus epiderma.

Cum funcționează argintul nano? este cunoscut prin oxidare parțială și eliberare de ioni de argint, ioni argint interacționa cu: peretele celular peptidoglican(antibiotice β- lactamice) și membrana plasmatică.

 
Date tehnice
Confort Termic Hillman -25° la +10°

22 alte produse in aceeasi categorie:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"