Prima pagină » Catalog de produse » Set Branturi Incalzite Wireless Alpenheat, Fara Fir, Cu Telecomanda

Set Branturi Incalzite Wireless Alpenheat, Fara Fir, Cu Telecomanda

799.00lei

Brand: Alpenheat

Start incalzire! Branturile incalzite Wireless de la Alpenheat vor deveni aliatul dvs. impotriva frigului care duce uneori la racirea brusca a extremitatilor mainilor sau picioarelor, lucru ce poate provoca pe langa disconfort, chiar afectarea grava a sanatatii.

COD: AH11
 
  • Visa Card
  • MasterCard

Distribuie pe:

Picioare inghetate? Niciodata! Cu branturile incalzite Wireless Alpenheat, cu telecomanda, fara fir, nu va veti mai ingrijora vreodata cu privire la picioarele reci. Folosind cea mai noua tehnologie, picioarele dvs. vor fi incalzite rapid si usor! Start caldura!

Branturile incalzite fara fir au un element de incalzire incorporat in zona degetelor, iar bateria reincarcabila este incorporata in partea din spate. Caldura se porneste/opreste si se regleaza cu ajutorul telecomenzii. Exista 3 setari de caldura diferite, oferind pana la 9,5 ore de caldura, iar branturile sunt disponibile in 2 dimensiuni diferite.

Materialul din spuma poliuretanica POLIYOU® are proprietati speciale. Talpile au un grad mare de respirabilitate, oferind o ventilatie superioara, o buna absorbtie a umezelii, actioneaza antibacterian, previn aparitia si dezvoltarea fungilor. Materialul moale, dar rezistent, imbunatateste calitatea oricarei perechi de pantofi/ghete/cizme/clapari, mentinandu-va picioarele confortabile si calde.

Utilizati la schi, snowboard, vanatoare, pescuit, calarie, ciclism sau ca spectator, urmarind un joc de hochei pe gheata ori un meci de fotbal. Recomandat in special persoanelor in scaune cu rotile si persoanelor care lucreaza in conditii friguroase!

Specificatii:

Branturi incalzite

  • Branturi din spuma poliuretanica POLIYOU®, cu elemente de incalzire incorporate in zona degetelor
  • Durata incalzirii: 3 – 9,5 ore
  • Baterii reincarcabile Li-Polymer 3.7V / 1.8Ah / 6.7Wh
  • Baterii incorporate in branturi
  • Brantul are o grosime de 16 mm in spate
  • Telecomanda: 3 setari de caldura (AC7)
  • 2 dimensiuni:
  • S / M 35-40 (IS9 S / M)
  • L / XL 41-46 (IS9 L / XL)
  • Timp de incarcare: 4 – 5 ore

Setul contine:

  • 2 branturi cu elemente de incalzire incorporate (IS9 S / M) sau (IS9 L / XL)
  • 1 incarcator USB (LG6a)
  • 1 telecomanda (AC7)

Marimi:

https://shop.alpenheat.com/img/cms/AH10%20sizes.JPG

MARIME

,

Livrarea produselor se face prin firma de curierat.

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe www.lalimitasupravietuirii.ro începe de la 30 RON și se calculează în funcție de greutatea coletului. Pentru comenzile mai mari de 700 RON livrarea se face GRATUIT.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată de dumneavoastră la telefon unuia din operatorii noştri.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. În mod normal, în 24 de ore de la confirmarea unei comenzi primiţi produsul acasă dacă produsul respectiv se află pe stocul nostru.

ATENTIE!!! În cazurile comenzilor care se plasează la sfârșit de săptămână, vinerea dupa ora 17 (respectiv, sâmbătă și duminică) din păcate nu vă putem onora comanda în 24 de ore. Comanda Dvs. în cazul în care este în stoc va fi pregătită și trimisă luni, iar livrarea la Dvs. va avea loc marți. De fiecare data veți fi sunat de un operator de al nostru pentru confirmarea comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice şi nimic altceva în plus.

IMPORTANT!!! Nu avem taxe şi comisioane ascunse! În momentul recepţionării produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat la telefon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.