Flex 100 Event Tent Individual

ssss3346yhk

Produs nou

17 168,33 lei

- +

Compara cu alte produse

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 8584 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 8584 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 686,72 lei.


 
Mai multe informatii

Cortul de evenimente Flex 100 are dimensiuni de 10 x 10m și suprafata de 100m²; găzduind aproximativ 70 de persoane așezate la mese sau 135 in picioare.

Corturile Flex, cunoscute și sub denumirea de corturi care se pot întinde (Stretch), corturi cu forma libera sau marchize care se întind (stretch), sunt cele mai versatile corturi de petrecere de pe piață pentru crearea unui adăpost unic, elegant și in același timp performant. Gândiți-vă la cortul Flex ca un cort din pături (ca cele pe care le construiați in sufragerie) gigant de înaltă performanță pentru adulți. Corturile flexibile sunt alcătuite dintr-o membrană mare, elastică, care poate fi modelată în diferite forme și fixata la înălțimi variate cu stâlpi modulari.

Corturile Flex sunt disponibile într-o varietate nelimitată de forme și culori. Sunt rezistente la apă, rezistente la vânt și ignifuge. Culori și dimensiuni personalizate disponibile la cerere.

Tehnologie

Corturile noastre Flex utilizează cele mai moderne dintre țesăturile din material sintetic impermeabil cu zero-memorie. La baza acestui laminat sintetic este o țesătură de poliamidă incredibil de puternica, ce permite materialului să se întindă fără a păstra 'memorie'. Odată ce presiunea este îndepărtată de pe țesătură, aceasta se întoarce încet la forma originală, eliminând distorsiunile țesăturilor după multiple utilizări. Un strat de poliuretan (PU) este aplicat pe laminat, adăugând impermeabilizare suplimentară, precum și rezistența la UV și flăcări. Pentru utilizare moderata, oferim corturi Flex cu o singură față acoperită în PU. Pentru utilizări intense sau pe termen lung, oferim și materiale dublu tratate.

Cleme de fixare

Fiecare Flex Tent este livrat cu un set de cleme complete și toate componentele necesare pentru instalare. Fiecare clemă ține marginea materialului ferm prin strângerea unui cablu elastic, care este sudat permanent în marginea cortului. Clemele pot fi mutate în orice loc de-a lungul marginii cortului, asigurând o configurare ușoară și nivelul dorit de personalizare și oferindu-vă puncte de ancorare nelimitate. Fiecare cort, de asemenea, este livrat cu un set complet de frânghii si țăruși pentru clemele incluse, permițându-vă să îl poziționați în configurația sa implicită, cu toate cele patru laturi ridicate, dar vă încurajăm să lăsați imaginația să zburde. Corturile Flex pot fi atașate la clădiri, amenajate pe plajă, peste piscine, pe acoperișuri, pe terase sau în curtea proprie, într-un număr infinit de forme.

Stâlpi

Fiecare cort Flex include doua seturi de adaptoare pentru stâlpi; unul pentru stâlpii metalici vânduți de CanvasCamp ca accesorii și un al doilea set pentru stâlpi de lemn, in cazul in care doriți sa vi-i procurați singuri. De asemenea, este inclus un set complet de baze pentru stâlpi pentru a vă putea ancora stâlpii de suprafețe dure sau pentru a proteja o terasa de lemn.

În timp ce seturile noastre de stâlpi metalici oferă portabilitate excepțională, am descoperit că majoritatea clienților preferă estetic lemnul sau a bambusul. În afară de aspectul stâlpilor din lemn, există de asemenea, o reducere semnificativă a costurilor daca se utilizează stâlpi din lemn produși local. Cele mai multe companii care furnizează astfel de materiale vor fabrica stâlpi din lemn conform specificațiilor dumneavoastră la prețuri foarte atractive. Uneori chiar mai ieftini decât setul de stâlpi pe care il vindem noi.

Când se folosesc stâlpi metalici: Toate capetele interioare ale stâlpilor trebuie să fie acoperite cu vârfurile tip cupolă pe care le comercializam pentru a preveni deteriorarea țesăturii. Diametrul unui stâlp nu poate depăși 3” (7,62cm), astfel încât vârful să poată aluneca peste stâlp. Echipamentul de prindere trebuie asamblat cu adaptoarele pentru stâlpii metalici. Adaptorii de plastic pentru stâlpi intră în interiorul capetelor stâlpilor de metal pentru stâlpii de perimetru.

Când se utilizează stâlpi de lemn / bambus: Toate capetele interioare ale stâlpilor trebuie să fie acoperite cu vârfurile tip cupolă pe care le comercializam pentru a preveni deteriorarea țesăturii. Adaptori pentru capetele stâlpilor trebuie să fie înșurubați în capătul fiecărui stâlp de lemn (șuruburile de lemn nu sunt incluse) pentru ca vârfurile-cupola să poată sta pe poziții. Clamele trebuie asamblate fără adaptoarele pentru stâlpi metalici, expunând șurubul care fixează clema. Stâlpii de perimetru trebuie să fie găuriți (1/2”=1.27cm) pentru ca șurubul să aibă loc.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"