Ski Atomic Redster J2 100-120 + C

Schiurile Atomic Redster J2 100-120 sunt grozave pentru schiorii cu vârste între 5 şi 8 ani.

Mai multe detalii

Produs nou

629,00 lei

- +

Compara cu alte produse

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 314 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 314 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 25,12 lei.Credit module TBI Bank 2.0.6

46.67 Lei x 24 rate

 
Mai multe informatii

Informatii referitoare la schiurile Atomic Redster J2 100-120 + C:

Schiurile pentru copii Atomic Redster J2 100-120 sunt grozave pentru schiorii cu vârste între 5 şi 8 ani. Includ tehnologia Bend X, ceea ce le permite fanilor micilor schiori să execute viraje uşoare, cu ajutorul unei zone speciale a legăturilor. Această zonă ajută chiar şi un schior mic şi uşor să vireze bine, chiar dacă nu exercită destulă greutate pe schiuri. Modelul de schiuri pentru copii Atomic Redster J2 100-120 are un rocker special, în forma de V, pentru a le stabiliza în viraje.

Specificatii pentru schiurile Atomic Redster J2 100-120 + C:

-Bend-X Technology
-Full Cap
-Densolite Core
-Structured Top Sheet
-Age 5-8 years
-RACE ROCKER 5/95/0
-Legături C 5 incluse

Tehnologii utilizate la schiurile Atomic Redster J2 100-120 + C:

                                                

Full Cap - construcţie fără pereţi laterali, în care stratul superior al shiurilor se restrange peste părţile laterale ale schiurilor, ducând la un control mai usor.

                                                 

Densolite Core – Miezul schiurilor este făcut dintr-o spumă specială care absoarbe si amortizează vibraţiile, astfel încât să reducă efortul depus la minim pentru controlarea schiurilor. Densolite Core se regăseşte la schiurile pentru copii, juniori sau începători.

                                                  

Bend-X Technology - permite controlul fără efort: schiurile prezintă o zonă specială de flexibilitate în zona legăturilor, permiţând flexibilitatea uşoară a schiurilor şi generând contact excelent cu zăpadă. Schiurile cu tehnologia Bend-X sunt destinate juniorilor, fetelor sau schiorilor încăpători.

                                                 

Race Rocker - Rockerul se refera la partea sau partile concave ale unui schi, de obicei la zona din fata a schiurilor, din punctul de contact cu zapada si pana in varf. In mod identic, sunt modele de schiuri care au si partea din spate ridicata, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle si freeride), sau pentru o flotatie imbunatatita in zapada proaspata (powder). Cu cat distanta de la zona de contact cu zapada si pana la varful, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atat schiurile vor performa mai bine in zapada proaspata. Cu cat aceasta distanta este mai mica, cu atat schiurile vor avea o zona mai mare de contact cu partia, iar rezultatul se refera la control imbunatatit si stabilitate in viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor in mai multe tupuri de zapada, trecand de la partie spre powder, cu anumite limitari. Race Rocker este dedicat schiorilor experti si sportivilor de performanta, si este proiectat sa livreze 100% grip, control si performanta. Race Rocker reprezinta 5% din lungimea schiurilor.

1 alt produs in aceeasi categorie:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"