Ski Atomic Redster J2 70-90 + C

Schiurile Atomic Redster J2 70-90 + C sunt fabricate cu sistemul Bend X

Mai multe detalii

Produs nou

601,00 lei

- +

Compara cu alte produse

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 300 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 300 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 24,00 lei.Credit module TBI Bank 2.0.6

45.04 Lei x 24 rate

 
Mai multe informatii

Informatii referitoare la schiurile Atomic Redster J2 70-90 + C:

Schiurile pentru copii Atomic Redster J2 70-90 îi ajută pe cei mici să-şi imite eroii de la Cupa Mondială. Acestea sunt fabricate cu sistemul Bend X, o zonă specială a legăturilor, care permite schiorilor mici şi uşori să îndoaie schiurile uşor şi să păstreze contactul cu pârtia permanent. Schiurile pentru copii Atomic Redster J2 70-90 au în varf un rocker special în forma de V, pentru viraje uşoare.

Specificatii pentru schiurile Atomic Redster J2 70-90 + C:

-Bend-X Technology
-Full Cap
-Densolite Core
-Structured Top Sheet
-Age 3-5 years
-RACE ROCKER 5/95/0
-Legături C 5 incluse

Tehnologii folosite la schiurile Atomic Redster J2 70-90 + C:

                                             
         
 full cap
Full Cap - construcţie fără pereţi laterali, în care stratul superior al shiurilor se restrange peste părţile laterale ale schiurilor, ducând la un control facil.
                                               

Densolite Core – Miezul schiurilor este făcut dintr-o spumă specială care absoarbe si amortizează vibraţiile, astfel încât să reducă efortul depus la minim pentru controlarea schiurilor. Densolite Core se regăseşte la schiurile pentru copii, juniori sau începători.

                                                race rocker

Race Rocker - Rockerul se refera la partea sau partile concave ale unui schi, de obicei la zona din fata a schiurilor, din punctul de contact cu zapada si pana in varf. In mod identic, sunt modele de schiuri care au si partea din spate ridicata, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle si freeride), sau pentru o flotatie imbunatatita in zapada proaspata (powder). Cu cat distanta de la zona de contact cu zapada si pana la varful, respectiv coada schiurilor este mai mare, cu atat schiurile vor performa mai bine in zapada proaspata. Cu cat aceasta distanta este mai mica, cu atat schiurile vor avea o zona mai mare de contact cu partia, iar rezultatul se refera la control imbunatatit si stabilitate in viraje. Un rocker mediu permite utilizarea schiurilor in mai multe tupuri de zapada, trecand de la partie spre powder, cu anumite limitari. Race Rocker este dedicat schiorilor experti si sportivilor de performanta, si este proiectat sa livreze 100% grip, control si performanta. Race Rocker reprezinta 5% din lungimea schiurilor.

                                                bend-x technology

Bend-X Technology - permite controlul fără efort: schiurile prezintă o zonă specială de flexibilitate în zona legăturilor, permiţând flexibilitatea uşoară a schiurilor şi generând un contact excelent cu zăpada. Schiurile cu tehnologia Bend-X sunt destinate juniorilor, fetelor sau schiorilor încăpători.

1 alt produs in aceeasi categorie:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"