Despre noi

Echipa www.lalimitasupravietuirii.ro ofera o gama larga de produse pasionatilor de: vanatoare, drumetii, painball, articole militare. Totodata , noi oferim branduri exclusiviste in Romania, cum ar fi: HILLMAN, VIPER si JACK PYKE. Produsele oferite de echipa noastra confera cumparatorilor toate caracteristicile necesare destinate pasiunii lor, avand si cel mai inalt nivel calitativ , intr-o combinatie placuta cu aspectul adecvat intr-o drumetie la munte , sau o partida de vanatoare. In urmatoarea parte va vom oferi detalii despre brandurile ale caror produse vi le oferim pentru a sustine pasiunea dumneavoastra si totodata de a Econimisii Bani beneficiind de preturi reduse, acest fapt se datoreaza faptului ca noi avem exclusivitatea acestor branduri in Romania.
HILLMAN – a fost primul brand care a inceput sa produca imbracaminte si echipamente vanatoresti de cea mai inalta calitate. Excelenta si inovatia produselor oferite de HILLMAN iese in evidenta prin stilul unic, calitativ si de lux. Produsele si echipamentele produse de HILLMAN ating cele mai ridicate standarde calitative. Purtand un echipament produs de HILLMAN, poti arata bine, in timp ce aspectul echipamentului celorlalti participanti lasa de dorit pastrand acelasi aspect ani la rand, totodata tie iti va fi cald intre timp ce celorlalti le va fi frig, acestea sunt doar putine din calitatile produselor HILLMAN, cel mai bine ar fi sa iti dai singur seama de asta, pe site-ul nostru vei gasi o gama lagra de asemenea produse. Doar cumparand aceste produse iti vei da seama de adevarata lor unicitate si calitate.
JACK PYKE – este un mare brand producator de echipamente pentru vanatoare si pescuit, totodata si kit-uri de supravietuire. Produsele creeate de acest brand sunt de o calitate superioara. In conceptia lor s-a pus accent chiar si pe cel mai mic detaliu pentru a putea oferi pasionatilor de: vanatoare ,pescuit, si drumetii produse ridicate la cel mai inalt standard calitativ . Ce placut e sa te simti relaxat in timpul in care se desfasoara o partida de vanatoare,pescuit, o plimbare in natura, etc. Produsele au fost creeate astfel incat sa aiba o greutate scazuta si un nivel de confort ridicat, facandu-i pe detinatorii produselor din brandul JACK PYKE sa se simta confortabil in timp ce isi desfasoara una din pasiuni. Echipa noasta sugereaza pasionatilor brandul JACK PYKE datorita faptului ca sunt produse calitative si rezistente in timp. Noi sustinem pasiunea ta oferindu-ti doar produse care ating cel mai inalt standard calitativ. Doar colaborand cu echipa noastra puteti detine produsele acestui brand in Romania.
VIPER – s-a axat pe productia echipamentelor militare. Avand produse special concepute pentru a oferi detinatorului siguranta necesara, astfel, purtand echipamentele brandului VIPER va veti simti in siguranta in orice situatie. Produsele VIPER sunt folosite de pasionatii de: paintball, airsoft, persoanele care au atractie fata de armata. Doresti sa te asemeni cat mai mult unui militar ? VIPER iti ofera aceasta posibilitate, noi suntem singuri care va putem oferi posibilitatea de a achizitiona aceste produse in Romania.
LAPORTE ­ produsele oferite de acest brand sunt destinate dezvoltarii abilitatilor de tragator, atat cu arcul, arma, sau chiar si paintball. Utilizand aceste echipamente oferite de LAPORTE, vei putea sa iti exersezi abilitatile de tragator zi de zi, totodata sa ti le si dezvolti. Totodata, daca folosesti echipamentele LAPORTE, vei avea o varietate de optiuni de uitilizare in teren. LAPORTE este liderul mondial in producerea de echipamente pentru: tir cu arcul, tras cu pusca si pantball. La toate marile competitii de nivel Mondial, sunt folosite echipamentele LAPORTE, acest lucru demonstrand faptul ca sunt cei mai buni in ceea ce fac. Acest brand ofera produse si servicii de prima clasa.
Deerhunter DEERHUNTER - Astăzi Deerhunter® oferă o gamă completă de îmbrăcăminte pentru vânătoare și activități în aer liber. Totul a început în 1985 cu viziunea de a crea îmbrăcămintea de vânătoare perfectă, iar astăzi Deerhunter este reprezentată în peste 30 de țări, printre care și România. DeerHunter înseamnă calitate, preț avantajos, comoditate și funcționalitate. Mai mult de 50% din produsele create de ei, sunt confecționate din piele naturală, în general piele de oaie.
KONUS - Companie înființată în 1979 în Verona. Konus produce echipamente optice: lunete pentru armă, telemetru, binoclu, scope, microscop, etc. De la început am avut o viziune clară a companiei: ”dorim să oferim produse de înaltă calitate și produse funcționale”. Cu anii, această viziune a devenit misiunea companiei Konus. Toate produsele Konus vin cu manuale de utilizare în 8 limbi (engleză, spaniolă, italiană, germană, franceză, olandeză, portugheză și greacă) și acest lucru poate fi un avantaj semnificativ.

www.lalimitasupravietuirii.ro 

Noi sustinem pasiunea TA!


Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"