Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid sau posta .

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe www.lalimitasupravietuirii.ro incepe de la 17 RON si se calculeaza in functie de greutatea coletului. Pentru comenzile mai mari de 700 RON livrarea se face GRATUIT.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată de dumneavoastră la telefon unuia din operatorii noştri.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. În mod normal, în 24 de ore de la confirmarea unei comenzi primiţi produsul acasă dacă produsul respectiv se află pe stocul nostru.

ATENTIE!!! In cazurile comenzilor care se plaseaza la sfirsit de saptamina, Vinerea dupa ora 17 (respectiv,simbata si duminica) din pacate nu va putem onora comanda in 24 de ore.Comanda Dvs.in cazul in care este in stoc va fi pregatita si trimisa luni,iar livrarea la Dvs. va avea loc marti.De fiecare data veti fi sunat de un operator de al nostru pentru confirmarea comenzii.Va multumim pentru intelegere.

Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice şi nimic altceva în plus.

IMPORTANT!!! Nu avem taxe şi comisioane ascunse! În momentul recepţionării produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat la telefon.


Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"