BINOCLU KONUS NEWZOOM 8-24x50

2122K

Linia Newzoom de la Konus este disponibilã cu lentile de 3 diametre cu diferite niveluri de putere care întâmpinã nevoilor fiecãrui utilizator. Aceste modele de binocluri sunt prevãzute cu un corp masiv si robust, cu învelis cauciucat si cu un sistem optic performant care oferã o imagine foarte clarã.

Mai multe detalii

Produs nou

282,91 lei

- +

Compara cu alte produse

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 141 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 141 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 11,28 lei.


 
Mai multe informatii

Versatilitatea unui binoclu zoom este incomparabilã datoritã faptului cã ai optiunea sã schimbi numãrul de coeficienti de mãrire si posibilitatea de a trece de la imaginea panoramicã la detalii de prim-plan de cea mai mare acuratete

Konus Newzoom este un astfel de binoclu cu sistem optic performant, care oferã o imagine foarte clarã si care se recomandã pentru utilizarea in domeniul astronomic si al studiului animalelor si pãsãrilor. Modelul este prevãzut cu învelis cauciucat pentru amortizarea socurilor, conferindu-i în acelasi timp o suprafatã nealunecoasã si este prevãzut cu focalizare centralã. Se furnizeazã cu geantã de transport, snur, capace de protectie pentru lentile si manual de utilizare multilingv.

Specificaþii tehnice:

- lentile cu acoperire multistratificatã;
- învelis cauciucat de protectie;
- buton central de focalizare;
- husã de depozitare si transport, curea, capace de protectie pentru lentile si manual de utilizare;
- rezistent la stropire cu apã.

BINOCULU NEWZOOM 8-24x50 CF
• Focalizare: CentrU
• Câmpul de vedere la 1000m / 1000yds: 78mt / 234ft la 8x - 40MT / 120ft la 24x.
• Ieșire pupilei: 6.2mm la 8x - 2.1mm la 24x.
• gr Greutate. 900 / 32.1 oz
• Trepied adaptabil.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"