Prima pagină » Catalog de produse » COS PICNIC 4 PERSOANE ANGERS

Cos Picnic 4 Persoane Angers

595.00lei

COS PICNIC 4 PERSOANE ANGERS se defineste datorita design-ului elegant care reiese din rachitele naturale frumos impletite manual si rezistenta.Interiorul cosului contine ,farfurii ceramice, pahare de sticla, tacamuri din otel inoxidabil, tirbuson si solnite, toate fixate de peretii cosului in chingi speciale,care iti permit sa te bucuri de o masa rafinata chiar si la iarba verde. 

Stoc epuizat

 
  • Visa Card
  • MasterCard

Distribuie pe:

Incapator dar si compact ,il puteti purta cu usurinta datorita manerului central cat si baretei de umar reglabila,utila atunci cand spatele da semne de oboseala.

Este un cadou original si practic garantat de Les Jardins de la Comtessebrandul frantuzesc specializat in productia de cosuri de picnic si accesorii, toate create pentru a promova mesele in aer liber la un alt nivel. Acest concept sta la baza „artei de a trai” a francezilor si desemneaza standarde inalte de calitate si design. Renumit pentru materialele de calitate, Les Jardins de la Comtesse s-a evidentiat si prin dotarea completa si ingenioasa a cosurilor de picnic, cat si prin personalizarea farfuriilor, astfel ca fiecare model de cos de picnic are o trasatura aparte, acel “je ne sais quoi”.

La fel ca si celelalte cosuri din gama noastra, acest cos de picnic este impletit manual.

Cadoul perfect pentru familiile numeroase Sau cu prieteni multi.Pentru cei care se muta in casa noua. Sau pentru tinerii insuratei care se pregatesc sa-si mareasca familia.Pentru amintirile pe care le vor aduna in jurul acestui cos de picnic romantic, dar si multifunctional.

Cosul Contine:

  • un buzunar termic pentru transportarea si mentinerea produselor la rece
  • un buzunar exterior detasabil creat cu scopul de a transporta si mentine o sticla de vin la temperatura optima
  • 4 farfuri de ceramică ,cu diametrul de 18 cm.
  • 4 prosoape
  • 4 pahare de vin din sticlă
  • 4 seturi complete de tacâmuri din oțel inoxidabil, cu maner din lemn
  • Doua solnite: una pentru sare, iar cealalta pentru piper
  • 1 tirbușon , deschizător sticle
  • Dimensiuni: 46 x 31 x 22 cm.
  • Greutate: 3900 gr.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat.

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe www.lalimitasupravietuirii.ro începe de la 30 RON și se calculează în funcție de greutatea coletului. Pentru comenzile mai mari de 700 RON livrarea se face GRATUIT.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată de dumneavoastră la telefon unuia din operatorii noştri.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. În mod normal, în 24 de ore de la confirmarea unei comenzi primiţi produsul acasă dacă produsul respectiv se află pe stocul nostru.

ATENTIE!!! În cazurile comenzilor care se plasează la sfârșit de săptămână, vinerea dupa ora 17 (respectiv, sâmbătă și duminică) din păcate nu vă putem onora comanda în 24 de ore. Comanda Dvs. în cazul în care este în stoc va fi pregătită și trimisă luni, iar livrarea la Dvs. va avea loc marți. De fiecare data veți fi sunat de un operator de al nostru pentru confirmarea comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice şi nimic altceva în plus.

IMPORTANT!!! Nu avem taxe şi comisioane ascunse! În momentul recepţionării produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat la telefon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.