Catalog de produse

Activeaza filtre:
Producator

Cele mai vandute

CAMASI 

 • FJÄLLRÄVEN

  581,28 lei Stoc limitat/confirmare telefonica
  Cămașă de drumeție LS M: rezistentă la exterior în G-1000 neîncetată, pre-spălată, care elimină umiditatea. Plasa sub brațe și deschidere în jug.
 • FJÄLLRÄVEN

  484,43 lei Stoc limitat/confirmare telefonica
  Cămașa Fjällslim LS cu greutate de M e o cămașă cu mâneci lungi din material textil ușor funcțional din fibre de poliester gol. O haină confortabilă în aer liber, care încălzește și elimină umezeala, în timp ce o ușoară întindere dă libertate de mișcare. Fit subțire și două buzunare pentru piept, cu clape și butoane.
 • FJÄLLRÄVEN

  532,85 lei Stoc limitat/confirmare telefonica
  Cămașă Fjällglimm M e o cămașă ușoară și caldă de drumeție, cu o formă largă. Realizată din flanelă funcțională din poliester, care asigură o izolație excelentă, elimină umezeala și se usucă rapid. Aceasta înseamnă cămașa este ideală pentru activități precum drumeții și schi, atât ca strat de bază cel mai aproape de corp, cât și ca un strat mediu cald,...
 • FJÄLLRÄVEN

  484,43 lei Stoc limitat/confirmare telefonica
  Cămașa din Flanelă Sting M e o cămașă de trekking cu o împletire subțire în flanelă din poliester funcțional. Are un buzunar pentru piept și gulerul cu buton în jos.
 • FJÄLLRÄVEN

  629,76 lei Stoc limitat/confirmare telefonica
  Cămașa Singi din Flanelă M este o cămașă cu mâneci lungi în aer liber, cu guler cu buton în jos și potrivire obișnuită. Realizată din flanelă din bumbac moale, cu întăriri G-1000 pe interiorul gulerului, manșete cu mânecă și clape de buzunar. Două buzunare pentru piept cu suport pentru stilou. Mânecile pot fi rostogolite și menținute pe loc cu un buton.

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"