Catalog de produse

Activeaza filtre:
Producator

Cele mai vandute

JACHETE DIN PUF 

 • MONTANE

  1 615,00 lei 7 Stoc limitat/confirmare telefonica
  Jacheta calduroasa, rezistenta la capriciile vremii, conceputa pentru utilizare in regiuni alpine sau polare. Confectionata din PERTEX® Endurance  cu umplutura combinata din puf de gasca, de inalta calitate, si PRIMALOFT® SILVER ECO.  
 • MONTANE

  1 291,99 lei 7 Stoc limitat/confirmare telefonica
  Jacheta usoara, calduroasa si compresibila, conceputa pentru conditii alpine si vreme extrema. Confectionata din PERTEX® Quantum Y Yarn, umpluta cu puf de gasca de inalta calitate.  Caracteristici: Exterior:  PERTEX® Quantum Y Yarn- suprafata hidrorepelenta (Super 100 DWR), rezistent la vant si la abraziuni 
 • MONTANE

  606,00 lei 5 Stoc limitat/confirmare telefonica
  Jacheta Extreme, un softshel tehnic: imbracaminte de munte clasic modern.  Proiectat si fabricat fara compromisuri. Testat in conditii ostile extreme, timp de 20 de ani, in expeditii arctice, devenind favoritul de incredere a echipelor de salvare si a profesionistilor outdoor. Destinat pentru expeditii, ture montane, alpinism, trekking.

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comanda

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"