Prima pagină » Catalog de produse » Lanterna Manker PL10

Lanterna Manker Pl10

190.00lei

Acest instrument multifunctional de la Manker poarta numele de PL10 si intruneste intr-un corp din otel inoxidabil o lanterna, un stilou si un varf cu wolfram pentru spart geamuri in caz de urgenta.

Stoc epuizat

 
  • Visa Card
  • MasterCard

Distribuie pe:

Lanterna detine un led Nichia 219b, are o putere maxima de 120 lumeni si datorita acumulatorului 10180 poate functiona maxim o ora. Acumulatorul la randul sau, nu necesita incarcarea lui intr-un incarcator dedicat, deoarece Manker PL10 detine o mufa micro-USB cu ajutorul caruia intr-un timp foarte scurt putem reincarca acumulatorul cu ajutorul unui calculator, laptop, sursa de curent portabil, sau in masina. In timpul incarcarii un led rosu ne va avertiza asupra acestui lucru, iar cel verde de sfarsitul incarcarii acumulatorului. Temperatura de culoare al ledului este unul neutru, si datorita opticii TIR fascicolul este unul imprastiat pe o distanta mai mica.
  Pe partea opusa lanternei se afla un stilou, ce are cinci patroane de rezerva. Pentru utilizarea stiloului este necesar indepartarea capacului prin rotire, iar pentru schimbarea patronului golit,trebuie rotit partea de jos al stiloului pana se va desface. Capacul detine o clema din otel inoxidabil, cu ajutorul caruia putem agata lanterna-stilou la pantaloni, camasa, sacou. Varful capacului este prevazut cu o insertie din wolfram ascutit pentru utilizarea lui in cazuri de urgenta sau pentru autoaparare.
   Manker PL10 poate fi un accesoriu de purtat in orice imprejurare.

Cutia lanternei contine:

-lanterna-stilou Manker PL10
-garnitura cauciuc de rezerva
-clema din otel inoxidabil
-patroane de rezerva 5 bucati

FIȘA TEHNICĂ

Tip lanternaEDC
LEDNichia 219b
Putere treapta 1 / Autonomie120lm/0.5ore
Putere treapta 2 / Autonomie10lm/6.5ore
Consum mod repaus30 uA
Intensitate lanterna900cd
Rezistenta la impact1,2m
Rezistenta la apaIPX8
Tensiune de lucru2.5 ~ 4,2V
Greutate60gr
Dimensiuni(mm)10.5*1.3mm
Corp lanternaOtel inoxidabil
Tip finisareOtel natural
Tip reflectorlentila TIR
Tip lentilaultra-clara transparenta acoperit cu strat anti-reflexie, ce permite o transmitere a luminii de 98,3%
Tip protectieelectronica impotriva polaritatii inverse
Tip circuitelectronic inteligent pentru performanta maxima si timp indelungat de functionare
Mod schimbare trepterotire cap lanterna
Culoare lanternagri
Alimentare lanterna10140
Garantie60 luni
Incarcare directa prin USBmufa micro-USB

Livrarea produselor se face prin firma de curierat.

Costul de expediere al oricărui produs prezent pe www.lalimitasupravietuirii.ro începe de la 30 RON și se calculează în funcție de greutatea coletului. Pentru comenzile mai mari de 700 RON livrarea se face GRATUIT.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmată de dumneavoastră la telefon unuia din operatorii noştri.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. În mod normal, în 24 de ore de la confirmarea unei comenzi primiţi produsul acasă dacă produsul respectiv se află pe stocul nostru.

ATENTIE!!! În cazurile comenzilor care se plasează la sfârșit de săptămână, vinerea dupa ora 17 (respectiv, sâmbătă și duminică) din păcate nu vă putem onora comanda în 24 de ore. Comanda Dvs. în cazul în care este în stoc va fi pregătită și trimisă luni, iar livrarea la Dvs. va avea loc marți. De fiecare data veți fi sunat de un operator de al nostru pentru confirmarea comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Încasarea banilor se va face de agentul care vă livrează produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice şi nimic altceva în plus.

IMPORTANT!!! Nu avem taxe şi comisioane ascunse! În momentul recepţionării produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat la telefon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.