Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

INCALTAMINTE HILLMAN

Catalog produse

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

INCALTAMINTE HILLMAN
 • Create pentru a oferii un confort perfect aceste ghete Novel de la Hillman sunt construite și testate pentru a rezista în apă, noroi și zăpadă, pentru a vă menține uscat în ploaie și pentru a oferi o experienta  de neegalat in activitatile outdoor pe timp de iarna.

  908,06 lei 635,64 lei
 • Grete impermeabile de culoare camuflaj (verde sau maro). Calitate superioara, greutate usoara, termoizolatoare si antibacteriene. Daca doriti un produs calitativ, acesta este. Toti clienti care au achizitionat au fost foarte incantati.

  337,87 lei 236,51 lei
 • Aceste Ghete sunt confectionate din piele intoarsa, de culoare maro.Totodata sunt waterproof(impermeabile) . Detin o greutate usoara si  sunt antibacteriene. Dotat cu aparator la bot, care previne deterioarea varfului bocancului pe teren accidentat. Are un design ergonomic care confera confort maxim si stabilitate perfecta gleznei.

  433,49 lei 303,44 lei
 • Acets produs aeriseste foarte bine piciorul. - 100% respirabil (fără înveliș interior PU) - Armare in partea frontala - Întăriri secundare interioara si exterioara 

  82,95 lei 58,07 lei
 • Numere disponibile in stoc: 44-45

  86,25 lei 60,38 lei
Afișare 1 - 5 din 5 articole