Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Categorii

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

Lista produselor producătorului COFRA MOVE

pe pagină
Afișare 1 - 12 din 19 articole
 • Un bocanc care ofera confort , libertate piciorului si comoditate perfect pt drumetii lungi, activitati militare sau allday.

  458,27 lei
 • O captuseala perfecta pt cizme, izoland piciorul pt a nu simti frigul si umezeala.

  119,55 lei
 • Cizme care pot fi folosite atat la pescuit cat si pt fermieri, agricultori.Foarte calitative , beneficiind de tehnologii care le fac rezistente la frig fara a le face rigide, permitand un bun confort al piciorului.

  252,38 lei
 • Cizme care pot fi folosite atat la pescuit cat si pt fermieri, agricultori.Foarte calitative , beneficiind de tehnologii care le fac rezistente la frig fara a le face rigide, permitand un bun confort al piciorului.

  265,66 lei
 • Adidasi perfecti pt hiking, treking , dar pot fi purtati cu succes si allday, oferind confortul necesar piciorului.Calitate, comoditate, confort, trei lucruri care definesc adidasii de la Cofra Move.

  426,44 lei 319,83 lei
  Adaugă în coş
 • Noblete. Acesta este cuvantul care alaturi de calitate si rezistenta definesc Ghetele Wild de la Cofra Move. Pielea de caprioara folosita in confectionarea lor alaturi de o captuseala textila care le ofera impermeabiliate dar si respirabilitate fac din aceste ghete un bestbuy pt a fi purtate allday dar si la hiking, treking sau alte activitati outdoor.

  426,44 lei 328,36 lei
 • Fiind foarte rezistente la contactul cu mediul inconjurator aceste ghete ofera placerea de miscare, neobosind piciorul, oferindu i confort termic si comoditate. Elegante, rafinate sunt un must have putand fi purtate allday dar si pt plimbari, drumetii.

  399,79 lei 299,84 lei
 • Fiind foarte rezistente la contactul cu mediul inconjurator aceste ghete ofera placerea de miscare, neobosind piciorul, oferindu i confort termic si comoditate. Elegante, rafinate sunt un must have putand fi purtate allday dar si pentru plimbari, drumetii.

  399,79 lei 299,84 lei
 • Ghete care ofera o buna sustenabilitate gleznei, oferind un bun confort  piciorului, perfecte pt treking, hiking dar si pt alte activitati outdoor.Pot fi folositi cu succes si in anotimpul rece.

  594,99 lei
 • Perfecti pt a fi purtati atat in drumetii lungi, neobosind piciorul si permitandu i sa respire atat vara  cat si iarna, oferind o buna protectie si un bun confort piciorului.

  599,99 lei 419,99 lei
 • Ghetele Scratch de la Cofra Move beneficiaza de toate tehnologiile moderne implementate in materialele din care sunt confectionate.Perfecte pt hiking, treking, dar in special pt anotimpul rece.

  572,74 lei
 • Putand fi considerate niste ghete complete, atat prin capacitatea lor de a oferii un foarte bun confort termic, cat si o comoditate buna a piciorului, Ghetele Scrape de la Cofra Move beneficiaza de toate tehnologiile moderne implementate in materialele din care sunt confectionate.Perfecte pt hiking, treking, dar in special pt anotimpul rece.

  652,65 lei
Afișare 1 - 12 din 19 articole