Categorii

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

Lista produselor producătorului COFRA MOVE

pe pagină
Afișare 1 - 19 din 19 articole
 • Un bocanc care ofera confort , libertate piciorului si comoditate perfect pt drumetii lungi, activitati militare sau allday.

  458,27 lei
 • O captuseala perfecta pt cizme, izoland piciorul pt a nu simti frigul si umezeala.

  119,55 lei
 • Cizme care pot fi folosite atat la pescuit cat si pt fermieri, agricultori.Foarte calitative , beneficiind de tehnologii care le fac rezistente la frig fara a le face rigide, permitand un bun confort al piciorului.

  252,38 lei
 • Cizme care pot fi folosite atat la pescuit cat si pt fermieri, agricultori.Foarte calitative , beneficiind de tehnologii care le fac rezistente la frig fara a le face rigide, permitand un bun confort al piciorului.

  265,66 lei
 • Adidasi perfecti pt hiking, treking , dar pot fi purtati cu succes si allday, oferind confortul necesar piciorului.Calitate, comoditate, confort, trei lucruri care definesc adidasii de la Cofra Move.

  426,44 lei 319,83 lei
  Adaugă în coş
 • Noblete. Acesta este cuvantul care alaturi de calitate si rezistenta definesc Ghetele Wild de la Cofra Move. Pielea de caprioara folosita in confectionarea lor alaturi de o captuseala textila care le ofera impermeabiliate dar si respirabilitate fac din aceste ghete un bestbuy pt a fi purtate allday dar si la hiking, treking sau alte activitati outdoor.

  426,44 lei 328,36 lei
 • Fiind foarte rezistente la contactul cu mediul inconjurator aceste ghete ofera placerea de miscare, neobosind piciorul, oferindu i confort termic si comoditate. Elegante, rafinate sunt un must have putand fi purtate allday dar si pt plimbari, drumetii.

  399,79 lei 299,84 lei
 • Fiind foarte rezistente la contactul cu mediul inconjurator aceste ghete ofera placerea de miscare, neobosind piciorul, oferindu i confort termic si comoditate. Elegante, rafinate sunt un must have putand fi purtate allday dar si pentru plimbari, drumetii.

  399,79 lei 299,84 lei
 • Ghete care ofera o buna sustenabilitate gleznei, oferind un bun confort  piciorului, perfecte pt treking, hiking dar si pt alte activitati outdoor.Pot fi folositi cu succes si in anotimpul rece.

  594,99 lei
 • Perfecti pt a fi purtati atat in drumetii lungi, neobosind piciorul si permitandu i sa respire atat vara  cat si iarna, oferind o buna protectie si un bun confort piciorului.

  599,99 lei 419,99 lei
 • Ghetele Scratch de la Cofra Move beneficiaza de toate tehnologiile moderne implementate in materialele din care sunt confectionate.Perfecte pt hiking, treking, dar in special pt anotimpul rece.

  572,74 lei
 • Putand fi considerate niste ghete complete, atat prin capacitatea lor de a oferii un foarte bun confort termic, cat si o comoditate buna a piciorului, Ghetele Scrape de la Cofra Move beneficiaza de toate tehnologiile moderne implementate in materialele din care sunt confectionate.Perfecte pt hiking, treking, dar in special pt anotimpul rece.

  652,65 lei
 • Fiind considerate un etalon din punct de vedere al calitatii, prin prisma materialelor si a tehnologiei folosite aceste ghete sunt facute sa reziste si sa ofere confort termic si comoditate indiferent de terenul pe care sunt folosite. Perfecte pt hiking , treking sau alday.

  599,74 lei 419,82 lei
 • Un partener de nadejde in expeditii, drumetii dar si in excursii.Perfect pt hiking, treking. Calitate, rezistenta, confort trei calitati care te indeamna la activitati outdoor indelungate. PRODUS DISPONIBIL PENTRU COMANDA ONLINE CU LIVRARE IN 12 ZILE.

  732,55 lei
 •  bandă din cauciuc anti abraziune a lungul profilului captuseala: COFRA-TEX membrană impermeabilă footbed: full COFRA MOVE antișoc, din poliuretan moale.  acoperit cu material textil talpa EVA microporoasa care conferă luminozitate, flexibilitate și stabilitate la torsiune   rezistență la abraziune și aderență maximă  greutate: 710 g mărimi: 39-46

  785,83 lei 550,08 lei
 •   Fiind considerate un etalon din punct de vedere al calitatii, prin prisma materialelor si a tehnologiei folosite aceste ghete sunt facute sa reziste si sa ofere confort termic si comoditate indiferent de terenul pe care sunt folosite. Perfecte pt hiking , treking sau alday.

  626,00 lei 469,50 lei
 • Ochelari de trailruning cu 8 puncte de îndoire a  lentilelor cu o excelenta adeziune la fata, caracterizati prin luminozitate excepțională.  Terminatiile la nas sunt bucati reglabile dintr-un material moale si cu un confort perfect, chiar și în cazul utilizării prelungite.

  34,71 lei
 • Ochelari outdoor dotati cu 8 puncte de îndoire, lentile polarizate cu protectie UV cu o excelenta adeziune si adaptabilitate la orice conformație a feței. 

  113,21 lei 79,25 lei
 • Ochelari outdoor cu lentile de îndoire 8 puncte având un câmp de vedere larg. Ele se disting nu numai pentru stilul sportiv, dar chiar și pentru luminozitate . Cadru de nailon, care acoperă în întregime lentilele și cu o formă deosebita de învelire. Terminatii din silicons placute la nas reglabili dintr-un material moale, cu un confort excelent.

  49,40 lei 32,11 lei
Afișare 1 - 19 din 19 articole