Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

PANTALONI VANATOARE& OUTDOOORS

Subcategorii


  • Elk Merinowool de la Alaska sunt foarte comozi, respirabili, mentinand caldura si tinandu-va uscati in toate conditiile meteorologice.

   406,99 lei
  • Pantaloni Alaska Elk Blaze 3D Safety Camo BIBS  sunt de o calitate si executie de exceptie, beneficiind de bretele avand proprietati de top-notch:impermeabilitate, respirabilitate, ventilatie.Un must have pentru vanatorul din tine.

   813,17 lei
   Adaugă în coş
  • Pantalonii Extreme Lite Pro BIBS de la Alaska Elk sunt de o calitate si executie de exceptie, beneficiind de bretele avand proprietati de top-notch:impermeabilitate, respirabilitate, ventilatie.Un must have pentru vanatorul din tine.

   813,17 lei
   Adaugă în coş
  • Pantaloni de vânătoare de înaltă calitate ventilati, beneficiind de proprietăți de top-notch, cum ar fi:buzunare spațioase și impermeabile, bretele detașabile si un sofisticat mecanism de intindere in tiv.

   674,92 lei
  • Pantaloni Alaska Yukon sunt usori, versatili, materialul din care sunt confectionati este puternic, flexibil sporind confortul.Beneficiind de un tratament impotriva umezelii, acesti pantaloni se usuca foarte repede.

   674,92 lei
  • Foarte usori si versatili special creati pentru vanatoare si activitati outdoor, pantalonii Noatak Strech de la Alaska Elk impresioneaza prin calitatea materialelor si prin eleganta pe care o ofera .

   654,50 lei
   Adaugă în coş
  Afișare 1 - 6 din 6 articole