Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Catalog produse

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

Subcategorii


 • Cort pentru 8-10 persoane, foarte confortabil pentru campare cu intreaga familie sau poate fi folosit ca baza pentru activitati sportive. Absida spatioasa este ideala pentru servit masa si pentru dormit in situatii de exceptie. Proiectat pentru: drumetii, camping, pescuit, vanatoare. Poate fi folosit si pentru: tabara de baza. Garantie: 1an

  2 320,00 lei
 • Un cort versatil perfect pentru o familie care iubeste drumetiile, excursiile prelungite pe munte . Easy Camp Eclipse 500 poate fi casa ta, departe de casa. Cu o inaltime de 190 cm si vestibul super-incapator Eclipse 500 este excelent pentru grupuri de 5 persoane care calatoresc impreuna.

  939,00 lei
 • Un cort clasic in forma de dom, cu o apsida foarte generoasa. Este unic in categoria sa datorita aerisirilor laterale care asigura o ventilatie optima reducand astfel caldura si condensul. Proiectat pentru: ture montane, drumetii, catarare. Poate fi folosit si pentru: expeditii, ture cu caiacul, pescuit, vanatoare.

 • Cortul Easy Camp Eclipse 300 - 3 persoane este un cort excelent pentru camping, mai ales pentru motociclisti, sau pentru cei cu masina mica. Cortul are 2 intrari, iar vestibulul lung de 140 cm este perfect pentru a-ti depozita echipamentul.

  939,00 lei
 • Cort Easy Camp Phantom 500 este un cort pentru 5 persoane sub forma de iglu, cu o greutate de 8 Kg. Este destinat drumetiilor, turelor de munte, turelor de hiking, in familie, sau grupuri de prieteni.

  773,00 lei
  Adaugă în coş
 • Cort Easy Camp Eclipse 500 este casa ta departe de casa. Un cort de 5 persoane, cu o inaltime de 200 cm (interior 190 cm / 180 cm vestibulul).

  939,00 lei
  Adaugă în coş
 • Cort confortabil de familie, cu dormitor incapator pentru patru-cinci persoane. Ideal pentru campare indelungata. Dotat cu antreu spatios, doua intrari ce asigura campare placuta si in conditii de ploaie. Patru bete fibra de sticla laminata intersectate in 3 puncte asigura stabilitatea cortului.

  1 601,00 lei
  Adaugă în coş
 •    Cort spatios cu 2 compartimente, cu structura realizata din 4 bete care se intersecteaza si in 5 puncte ceea ce face ca acest cort sa fie rezistent la vant si garanteaza stabilitatea chiar si in conditii dificile. Se poate crea un acoperis prin suspendarea intrarii principale in cort.

  1 745,23 lei
 •   Cort pentru 4-5 persoane dotat cu abside spatioase care pot fi folosite pentru depozitarea bicicletei sau pentru dormit in situatii de exceptie. Proiectat pentru: drumetii, camping, pescuit, vanatoare. Poate fi folosit si pentru: tabara de baza, ciclism, caiac, canoe.GARANTIE: 1an

  1 130,40 lei
Afișare 1 - 11 din 11 articole