Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Catalog produse

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

Subcategorii


  • Frontala compacta,  mica pentru situatii neasteptate. Ofera lumina destula pentru poteci intunecate. Carcasa moderna, rezistenta la stropire cu apa din orice unghi sau zapada.

   79,00 lei
   Adaugă în coş
  • Frontala Cosmo reinnoit cu carcasa rezistenta la apa si luminozitate de 200 lumen.  Este perfect pentru orice aventura in intuneric. Dispune de 6 moduri de iluminare.

   134,00 lei
   Adaugă în coş
  • Frontala universala, se poate utiliza de la patrulare de zori, pana la rapel de nocturna. Dispune de luminozitate de 300 lumen in carcasa rezistenta la apa. Tehnologia PowerTap permite comutarea cu usurinta intre functiile lanternei. Cu modul de blocare bateriile sunt in siguranta, frontala nu se aprinde accidental.

   179,00 lei
   Adaugă în coş
  • Black Diamond Frontala Iota

   178,00 lei
   Adaugă în coş
  • Frontala Black Diamond pentru copii cu 2 LED-uri. Design compact. Rezistent la stropire cu apa, din orice unghi (IPX4). Un singur comutator pentru toate functiile. Indicator nivel de descarcare baterii. Se inchide automat dupa 2 ore pentru a previne descarcarea bateriilor. Echipat cu 2 SinglePower LED.  

   87,00 lei
   Adaugă în coş
  • O lanterna compacta, reincarcabila  inteligenta datorita sistemuluyi Reactive Lighting care reduce luminozitatea in fc de nevoia utilizatorului.Poate fi programata de pe smartphone cu ajutorul aplicatiei MyPetzl Light. Proiectat pentru:taril runing, alergare, ture montane, drumetii Poate fi folosita pentru:pescuit, ture cu caiacul

   399,90 lei
  • Petzl Ultra este o lanterna frontala foarte puternica (350 lumeni) care lumineaza la 120 metri, echipata cu leduri de generatie noua, cu trei nivele de intensitate a luminii, prevazuta cu acumulator dedicat. Proiectat pentru: ture montane, alergare pe poteca. Poate fi folosit si pentru: ciclism, alergare, drumetii.

   1 399,90 lei
  •  Petzl Ultra este o lanterna frontala foarte puternica (350 lumeni) care lumineaza la 120 metri, echipata cu leduri de generatie noua, cu trei nivele de intensitate a luminii, prevazuta cu acumulator dedicat. Proiectat pentru: ture montane, alergare pe poteca. Poate fi folosit si pentru: ciclism, alergare, drumetii.

   1 249,90 lei
  • Lanterna revolutionara cu acumulator si senzor de lumina, ceea ce ii permite ajustarea intensitatii luminii in functie de activitatea desfasurata. Proiectat pentru: trail running, alergare, ture montane, drumetii Poate fi folosit pentru: pescuit, vanatoare, ture cu caiacul

   649,90 lei
  Afișare 1 - 12 din 46 articole