Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Catalog produse

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

Subcategorii


  • Set lanterna Acebeam T21Setul complet contine urmatoarele produse:-lanterna Acebeam T21-acumulatoare Keeppower 18650/3500mAh-incarcator Keeppower L2-panglica silentioasa Acebeam -montura magnetica Orcatorch MX2

   950,00 lei
  • Lanterna pe cap cu unghi larg de ieșire  cu LED-bec cu  filtru rosu.Trei setări, standard impuls și intermitent. 95 grame greutate, inclusiv bateriile. Banda reglabila Web-tex

   62,99 lei
  • Lanterna frontala compacta conceputa special pentru utilizari ocazionale cu lumina de proximitate. Maxim 100 de lumeni. Proiectat pentru: alpinism, expeditii, drumetii, pescuit, vanatoare, campare. Poate fi folosit si pentru: accesoriu in masina, plimbari, calatorii, vacante, ciclism.

   138,73 lei
  •  Lanterna frontala Tikka XP a fost conceputa sa se adapteze la orice situatie, cu ajutorul tehnologiei CONSTANT LIGHTING si cu diversitatea modurilor de iluminare, aceasta lanterna devine un accesoriu esential in activitatile outdoor. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare mixta si catarare la ghetata, via ferrata, alergare.

   198,23 lei
  •  Lanterna frontala multifunctionala, clasica, cu doua moduri de iluminare, conceputa special pentru activitatile de proximitate Proiectat pentru: alpinism, expeditii, drumetii, pescuit, vanatoare, campare. Poate fi folosit si pentru: accesoriu in masina, plimbari, calatorii, vacante, ciclism.

   79,23 lei
  •  Lanterna frontala multifunctionala, clasica, cu doua moduri de iluminare ce permite adaptarea sa la tipul de activitate in care utilizatorul este implicat. Proiectat pentru: alpinism, expeditii, drumetii, pescuit, vanatoare, campare.

   104,03 lei
  •   Noua Tikka + intalneste toate caracteristicile unei lanterne frontale multifunctionale: lumina pentru proximitate, mod de iluminare pentru deplasare, BOOST pentru putere maxima, lumina rosie si mod intermitent pentru semnalizarea prezentei in zona. Noua tehnologie CONSTANT LIGHTING, permite mentinerea unui nivel constant de iluminare chiar daca...

   158,57 lei
  •     Lanterna antiexplozie, cu lumina pe distanta foarte lunga sa dispersata pentru activitati de alpinism utilitar. Proiectat pentru: activitati de alpinism utilitar. Poate fi folosit si pentru: pescuit, vanatoare, camping.

   495,73 lei
  •  Duo(R) Led 14 Accu este o lanterna frontala hibrid prevazuta cu bec halogen si cu 14 leduri albe, special realizata pentru activitati intense in pesteri. Are o constructie robusta, este rezistenta la apa conform IPX8 si vine cu un acumulator dedicat.

   1 041,15 lei
  Afișare 1 - 12 din 24 articole