Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Catalog produse

Producător

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

ATRACTANTI VANAT

Subcategorii


  • HUKINOL este  cea mai efeccienta solutie  impotriva mistretilor, din cauza parfumului intens concentrat ce duce la o reducere semnificativa a daunelor provocate de mistreti in culturile agricole, vite de vie si regiunile de crestere a cartofilor, precum si terenurile naturale si gradini.

   163,63 lei
  • Benzi duble de aluminiu raspandesc aromele  in cea mai mica adiere a vântului. Acestea se misca si reflecta lumina. De asemenea, contine doi agenti de lipire care prelungeste termenul de valabilitate al arome aplicate. Benzile sunt reutilizabile si vin în seturi de 10 bucati. Se comercializeaza impreuna cu Sprey ul Stop-Mistreti.

   52,56 lei
  • Atractant mistret Code Blue cu aroma de struguri 1 L. Se amesteca  cu  cu porumb sau orice alt tip de hrana complementara sau se poate rasturna pur si simplu  peste pamant in locurile de hrana. Vanatul va fi atras de aroma si mirosul irezistibil 

   137,84 lei
  • Mistret-Stop, este cel mai  eficient, datorita  parfumului intens si foarte  concentrat ce duce la o reducere semnificativa a daunelor la culturi, vite de vie si regiunile de crestere a cartofilor, precum si terenurile naturale si gradini. Opriti mistretii pintr-o solutie eficienta si simpla.

   99,00 lei
  • HAGOPUR Mistret-Stop - 400ml compus A+B ( 2x400 ML). Banda de aluminiu nu este inclusa in pret. O gasiti separat pe site.Mistret-Stop, este cel mai  eficient, datorita  parfumului intens si foarte  concentrat ce duce la o reducere semnificativa a daunelor la culturi, vite de vie si regiunile de crestere a cartofilor, precum si terenurile naturale si gradini.

   154,70 lei
  • Pur și simplu scoate mirosurile neplacute! Natural și complet idin ngrediente non-toxice leaga moleculele de miros din aerși le neutralizeaza. Mirosurile  urâte nu sunt acoperite sau stratificate,  ci  distruse în mod eficient. Pentru utilizare pe imbracaminte sau auto se pulverizeaza  de la o distanta de 20 cm si se lasa  circa 10 min  minute pentru a...

   36,69 lei
  • Atranctant mistret SAUWOHL pe baza de arome naturale,contine vitamine, saruri si feromoni analogi cu eficacitate mare si o gama extinsa de aplicare. Atractant mistret, se amesteca cu porumb, este un compus de arome saruri minerale si feromon Analogika.

   142,80 lei
  • Vulpea este atrasa de mirosul ei   in locatia  dorita. Acesata nada este una usor acceptata datorita combinatiei unice de secretii glandulare si uleiuri esentiale.Nu contine arome sintetice. Produs ecologic - produs pe baza naturala.

   142,80 lei
  • Atractant mistret natural , cu truffe reale în suc de truffe Périgord, fara parfumuri sintetice. Sigur si ecologic.Realizat pe baza ultimelor descoperiri stiintifice. Se poate stropi pe arbusti sau amesteca cu mancare.

   178,50 lei
  • Atractant mistret, se amesteca cu porumb, este un compus de arome saruri minerale si feromon Analogika. Atrage vanatul de la distante mari iar datorita compusului il va face sa revina.

   142,80 lei
  • In ultima perioada deja au aparut si pe piata romaneasca o variata gama de produse cu rol in atragerea si mentinerea unor specii de vanat in fondurile  de vanatoare. De fapt ,asta este ceea ce doresc majoritatea gestionarilor de fauna cinegetica , anume sa- si pastreze in limitele terenului gestionat efectivele de vanat care fac obiectul vanatorii.

   278,31 lei
  Afișare 1 - 12 din 22 articole