Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Catalog produse

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

CORT DE FAMILIE

Subcategorii


  • Cort Robens Lodge 3 - de 3 persoane se monteaza foarte usor si face fata vitregiilor naturii timp de 3 sezoane. Spatiul interior este maximizat datorita designului, iar ventilatia este foarte buna. Doua intrari asigura libertatea de miscare, fara a deranja pe ceilalti.

   1 137,00 lei
  • Cort Robens Fortress 3 este un cort de 3 persoane sub forma de dom geodezic, forma ce-i ofera stabilitate superioara. Cortul prezinta doua intrari. Se instaleaza foarte repede si usor.

   989,00 lei
  • Cort tunel spatios de 4 persoane, Spatiu bine utilizat,  balanta bine echilibrata intre greutate si spatiul interior.  Recomandat pentru 4 persoane. 2 buzunare cusute in interior pentru lucruri personale. Plasa intinsa pentru depozitare pe partea superioara a cortului. Dotat cu antreu mare 

   1 039,00 lei
   Adaugă în coş
  • Cort tunel spatios de 3 persoane, Spatiu bine utilizat,  balanta bine echilibrata intre greutate si spatiu interior.  Recomandat pentru 3 persoane. 2 buzunare cusute in interior pentru lucruri personale. Plasa intinsa pentru depozitare pe partea superioara a cortului.

   911,00 lei
   Adaugă în coş
  • Cort tunel spatios de 2 persoane. Spatiu bine utilizat,  balanta echilibrata intre greutate si spatiul interior.  Recomandat pentru 2 persoane. 2 buzunare cusute in interior pentru lucruri personale. Plasa intinsa pentru depozitare pe partea superioara a cortului. Dotat cu antreu mare 

   791,00 lei
   Adaugă în coş
  • Cort din seria montana, recomandat pentru doua persoane. Cele trei bete dural 7001 T6, intersectate multiplu (3) ofera stabilitate excelenta cortului. Se poate folosi si fara [artea interioara.

   951,00 lei
   Adaugă în coş
  • Cort de familie elegant si spatios, recomandat pentru 5 persoane. Dotat cu antreu mare. 4 bete din fibra de sticla laminata (pe exterior) ofera o stabilitate excelenta a cortului. Se poate folosi fara partea interoara.  Doua variatii de intrare in antreu, o intrare in interior. Antreu prevazut cu folie fund cort detasabila.

   1 630,00 lei
   Adaugă în coş
  • Cort elegant si spatios din seria montana, recomandat pentru 3 persoane. Dotat cu antreu mare. 4 bete Duralu (pe exterior) ofera o stabilitate excelenta a cortului. Se poate folosi fara partea interioara.  Doua variatii de intrare in antreu, o intrare in interior. Antreu prevazut cu folie de fund cort detasabila.

   1 349,00 lei
   Adaugă în coş
  • Cort de familie confortabil ,  recomandat pentru 6 -7 persoane, cu 2 dormitoare. Usa ridicata si sprijinita poate servi ca marchiza.  Cort spatios, cu 2 variatii pentru intrare. Intrarea laterala se poate inchide si cu plasa de tantari.

   2 241,00 lei
  • Cort de familie confortabil ,  recomandat pentru 4 persoane. Usa ridicata si sprijinita poate servi ca marchiza.  Cort spatios, cu 2 variatii pentru intrare si patru ferestre. Intrarea laterala se poate inchide si cu plasa de tantari.

   1 997,00 lei
  • Cort de familie confortabil, recomandat pentru 4 persoane. Usa ridicata si sprijinita poate servi ca marchiza. Patru bete fibra de sticla laminata, intersectate in 5 puncte, asigura stabilitatea si rezistenta la vant a cortului.

   2 052,00 lei
  Afișare 1 - 12 din 16 articole