Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Catalog produse

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

Subcategorii


 • Caracteristici produs: impermeabilitate la apă de suprafață menține suplețea pielii spray cu pompa Dimensiune: 74ml

  62,99 lei
 • Tot ce ai nevoie pentru curatarea, intertinerea si impermeabilizarea echipamentului si a hainelor cu umplutura de puf natural, gasesti acum in pachetul Down Wash si Down Proof. Proiectat pentru: ture montane, calatorii, drumetii. Poate fi folosit si pentru: pescuit, vanatoare, expeditii.

  49,58 lei
 • Tot ce ai nevoie pentru curatarea, intertinerea si impermeabilizarea echipamentului gasesti acum in pachetul Tech Wash si Tx.Direct. Proiectat pentru: ture montane, calatorii, drumetii. Poate fi folosit si pentru: pescuit, vanatoare, expeditii.

  49,58 lei
 •   Detregentul Nr.1, usor de utilizat, sigur, eficient conceput special pentru toate articolele de imbracaminte cu membrana impermeabila. Proiectat pentru: ture montane, calatorii, drumetii. Poate fi folosit si pentru: pescuit, vanatoare, expeditii.

  24,79 lei
 •  Un produs sigur si eficient pentru curatarea si intretinerea tuturor produselor de incaltaminte cu sau fara membrana de protectie impotriva apei. Proiectat pentru: ture montane, calatorii, drumetii. Poate fi folosit si pentru: pescuit, vanatoare, expeditii.

  19,83 lei
 •  Produs pentru intretinerea si impermeabilizarea articolelor de imbracaminte cu membrana impermeabila. Proiectat pentru: drumetii, calatorii. Poate fi folosit si pentru: expeditii, pescuit, vanatoare, tura cu caiacul.

  39,67 lei
 • Ceara ce asigura impermeabilizarea articolelor de incaltaminte din piele. Proiectat pentru: drumetii, calatorii. Poate fi folosit si pentru: expeditii, pescuit, vanatoare, tura cu caiacul.

  19,83 lei
 •   Produsul Nr.1, usor de utilizat, sigur, eficient conceput special pentru toate articolele de imbracaminte cu membrana impermeabila. Proiectat pentru: drumetii, calatorii. Poate fi folosit si pentru: expeditii, pescuit, vanatoare, tura cu caiacul.

  29,75 lei
 • Produs pentru intretinerea si impermeabilizarea articolelor de imbracaminte Soft-Shell. Proiectat pentru: drumetii, calatorii. Poate fi folosit si pentru: expeditii, pescuit, vanatoare, tura cu caiacul.

  28,79 lei
 •   Solutie pentru impermeabilizarea si intretinerea produselor cu umplutura de puf. Proiectat pentru: drumetii, calatorii. Poate fi folosit si pentru: expeditii, pescuit, vanatoare, tura cu caiacul.

  28,79 lei
 • Solutie pe baza de apa pentru impermeabilizarea si intretinerea articolelor de incaltaminte, realizate din material piele Nubuck&Suede. Proiectat pentru: drumetii, calatorii. Poate fi folosit si pentru: expeditii, pescuit, vanatoare, tura cu caiacul.

  24,79 lei
Afișare 1 - 12 din 17 articole