Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Catalog produse

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

SAC DE DORMIT PENTRU IARNA

Subcategorii


 • Gama de saci de dormit Steiner Kozi-Tec ofera pe langa un control optim al temperaturii si confort impreuna cu stil.

  245,00 lei 196,00 lei
 •    Divan este un sac de dormit foarte confortabil creat special pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu in interior. Poate fi folosit in acelasi timp ca si asternut. roiectat pentru:ture de iarna, catarare pe cascada de gheata. Poate fi folosit si pentru: expeditii.

  354,90 lei
 • Sac de dormit Easy Camp Orbit 400 este un sac de dormit tehnic, realizat in dublu strat, in forma de mumie. Orbit 400, realizat in intregime din poliester, este destinat uzului 4 sezoane. Ambele straturi sunt umplute cu fibra hollow 200 g/m2, ceea ce ofera confort termic superior.

  230,00 lei
  Adaugă în coş
 • Sac de dormit special conceput pentru expeditii. Ofera protectie termica excelenta la temperaturi scazute.Recomandat pentru: expeditii la temperaturi scazute.

  1 487,40 lei
 • Sacii de dormit din gama Altitude EXP ofera protectie maxima in cele mai dificile conditii meteo. Materialele de cea mai buna calitate si detaliile inteligente fac din sacii de dormit din aceasta serie alegerea ideala pentru expeditii la altitudini mari.

  3 371,57 lei
 • Sac de dormit Easy Camp Cosmos  este un sac destinat copiilor (pana in 150 cm. inaltime), in forma de mumie, de 1-2 sezoane.Calitatile tehnice ale sacului Cosmos Junior il recomanda pentru camping primavara-toamna, sau ca sac de dormit la cabana.

  114,00 lei
  Adaugă în coş
 • Sac de dormit Easy Camp Orbit 200 este un sac de dormit tehnic, realizat in dublu strat, pentru a oferi izolatie termica superioara.Orbit 200, realizat in intregime din poliester, este destinat uzului 3 sezoane.

  210,00 lei
 • Sacul de dormit Easy Camp Nebula 350 este un sac de 3 sezoane, in forma de mumie.Designul si calitatile tehnice ale acestui sac de dormit il recomanda oricarui incepator in ale campingului, sau turelor montane timp de 3 sezoane.

  199,00 lei
 • Orbit 400 este un sac de dormit tehnic, fabricat de danezii de la Easy Camp. Temperatura extrema a acestui sac: -28 de grade celsius si greutatea de 1.6 kg il recomanda pentru orice activitate outdoor de iarna.

  289,00 lei
 • Sac de dormit de 3-4 sezoane cu caracteristici tehnice superioare. Cu o greutate de 1900g, Appalachian 1900 este unul dintre sacii de dormit cel mai apreciati de catre montaniarzi. Ofera o izolatie termica foarte buna, temperatura de confort fiind la -3°C iar temperatura extrema la -27°C.

  546,00 lei
  Adaugă în coş
 • Sac de dormit Robens Appalachian 1100, este un sac de dormit de 2-3 sezoane si este preferatul montaniarzilor activi deoarece este foarte durabil. Appalachian 1100 este realizat numai din materiale de calitate superioara si are toate calitatile necesare pentru a face fata celor mai dure conditii pe traseu.

  455,00 lei
  Adaugă în coş
 •  Un sac de dormit special cu umplutura sintetica Thermolite-Extra 3D Spiral ce asigura o izolatie termica foarte buna chiar si in conditii extreme. Proiectat pentru: expeditii, ture de iarna, alpinism clasic. Poate fi folosit si pentru: tabara de baza, drumetii.

  580,03 lei
Afișare 1 - 12 din 14 articole