Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Catalog produse

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

SAC DE DORMIT PENTRU IARNA

Subcategorii


  • Gama de saci de dormit Steiner Kozi-Tec ofera pe langa un control optim al temperaturii si confort impreuna cu stil.

   245,00 lei
  •    Divan este un sac de dormit foarte confortabil creat special pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu in interior. Poate fi folosit in acelasi timp ca si asternut. roiectat pentru:ture de iarna, catarare pe cascada de gheata. Poate fi folosit si pentru: expeditii.

   354,90 lei
  • Sac de dormit de trei sezoane, umplut cu un material de izolare termica numita  Thermicfibre 4  300 (2x150) g/m². Sacii de dormit Pinguin, sunt dezvoltate si fabricate cu tehnologia de ultima ora si materiale de inalta calitate, cu accent pe izolare termica, umplutura, si confortul utilizatorului. 

   302,00 lei
  • Sac de dormit de trei sezoane, umplut cu un material de izolare termica numita  Thermicfibre 1  300 (2x150) g/m².  Sacii de dormit Pinguin, sunt dezvoltate si fabricate cu tehnologia de ultima ora si  din materiale de inalta calitate, cu accent pe izolare termica, umplutura, si confortul utilizatorulu

   280,00 lei
  • Sac de dormit ergonomic pentru doamne, foarte usor, umplut cu Thermicfibre 4, recomandat pentru 2-3 sezoane (primavara, vara, toamna). Proiectate special pentru anatomia feminina, cu  lungime de 175 cm,  si bust (88 cm) / sold mai lat.    

   302,00 lei
  • Sac de dormit Easy Camp Orbit 400 este un sac de dormit tehnic, realizat in dublu strat, in forma de mumie. Orbit 400, realizat in intregime din poliester, este destinat uzului 4 sezoane. Ambele straturi sunt umplute cu fibra hollow 200 g/m2, ceea ce ofera confort termic superior.

   230,00 lei
   Adaugă în coş
  • Sac de dormit special conceput pentru expeditii. Ofera protectie termica excelenta la temperaturi scazute.Recomandat pentru: expeditii la temperaturi scazute.

   1 487,40 lei
  • Sacii de dormit din gama Altitude EXP ofera protectie maxima in cele mai dificile conditii meteo. Materialele de cea mai buna calitate si detaliile inteligente fac din sacii de dormit din aceasta serie alegerea ideala pentru expeditii la altitudini mari.

   3 371,57 lei
  • Sac de dormit Easy Camp Cosmos  este un sac destinat copiilor (pana in 150 cm. inaltime), in forma de mumie, de 1-2 sezoane.Calitatile tehnice ale sacului Cosmos Junior il recomanda pentru camping primavara-toamna, sau ca sac de dormit la cabana.

   114,00 lei
   Adaugă în coş
  • Sac de dormit Easy Camp Orbit 200 este un sac de dormit tehnic, realizat in dublu strat, pentru a oferi izolatie termica superioara.Orbit 200, realizat in intregime din poliester, este destinat uzului 3 sezoane.

   210,00 lei
  • Sacul de dormit Easy Camp Nebula 350 este un sac de 3 sezoane, in forma de mumie.Designul si calitatile tehnice ale acestui sac de dormit il recomanda oricarui incepator in ale campingului, sau turelor montane timp de 3 sezoane.

   199,00 lei
  • Orbit 400 este un sac de dormit tehnic, fabricat de danezii de la Easy Camp. Temperatura extrema a acestui sac: -28 de grade celsius si greutatea de 1.6 kg il recomanda pentru orice activitate outdoor de iarna.

   289,00 lei
  Afișare 1 - 12 din 20 articole