Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Catalog produse

Producător

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

HAMURI SPORT

Subcategorii


  • Fiind un ham de top de la Petzl, foarte usor, compact si extrem de confortabil. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare pe munte, catarare pe gheata, plimbari pe ghetar Poate fi folosit pentru:activitati de curatare a traseelor de catarat big wall.

   619,90 lei
  • Ham pentru glezne realizat de Petzl pentru a fi atasat la un sistem de bungee jumping. Proiectat pentru: bungee jumping.

   979,90 lei
  •   Ham proiectat cu bucle elastice pentru picioare, oferind astfel confort si fixare optima. Este un model realizat special pentru femei. Proiectat pentru: escalada, catarare la panou. Poate fi folosit si pentru: catarare pe stanca.

   257,73 lei
  •  Un ham pentru piept, ce ajuta mentinerea unei pozitii corecte a cataratorului in timp ce atarna in coarda la inaltime. Proiectat pentru: activitati de alpinism utilitar.

   168,48 lei
  •    Sama este un ham barbatesc cu bucle elastice pentru picioare, conceput sa fie comod in catararile lungi fara a impidica miscarile de catarare. Materialele din care este realizat asigura confortul chiar si in zilelel toride de vara. Proiectat pentru: catarare pe mai multe lungimi de coarda, escalada sportiva. Poate fi folosit si pentru: catarare la panou.

   257,73 lei
  •   Ham pentru catarat cu bucle ajustabile pentru picioare, Luna este versiunea pentru femei a hamului Adjama, creat pentru a oferi confort si siguranta tinand cont de caracteristicile fizice feminine. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare pe gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda.

   312,28 lei
  •    Ham pentru catarat, foarte usor si compact cu proprietati deosebite in ceea ce priveste confortul si performantele. Proiectat pentru: catarare la panou, escalada sportiva. Poate fi folosit si pentru: catarare pe stanca.

   277,57 lei
  • Ham multifunctional, foarte confortabil si total ajustabil. Proiectat pentru: alpimism clasic, catarare la stanca, catarare la panou. Poate fi folosit si pentru: plimbari pe ghetar, via ferrata.

   223,03 lei
  •  Calidris este unul dintre hamurile de top de la Petzl, este foarte confortabil, bine ventilat si total ajustabil, fiind recomandat pentru activitatile prelungite de catarat. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare pe mai multe lugimi de coarda, catarare la gheata, plimbari pe ghetar. Poate fi folosit si pentru: activitati de curatare si echipare a...

   346,98 lei
  •    Ham barbatesc conceput cu bucle ajustabile pentru picioare, structura confortabila si functionala. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare pe gheata, catarare pe mai multe lungimi de coarda. Poate fi folosit si pentru: catarare pe stanca, schi de tura, escalada sportiva, catarare la panou, via ferrata, operatiuni de salvare.

   312,28 lei
  Afișare 1 - 11 din 11 articole