Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"
HAMURI
 • Fiind un ham de top de la Petzl, foarte usor, compact si extrem de confortabil. Proiectat pentru: alpinism clasic, catarare pe munte, catarare pe gheata, plimbari pe ghetar Poate fi folosit pentru:activitati de curatare a traseelor de catarat big wall.

  619,90 lei
 • Ham pentru glezne realizat de Petzl pentru a fi atasat la un sistem de bungee jumping. Proiectat pentru: bungee jumping.

  979,90 lei
 • Este un ham usor compact, proiectat pentru escalada, traversari pe ghetar, sau curse de aventura. Este potrivit si pentru incepatori.  Detalii: centura respirabila, cu distributia corecta a greutatii, dotata cu doua catarame DoubleBack compact,rezistent,usor consolidat cu dyneema in punctele de legatura

  198,23 lei
 • Ansamblu personal de salvare in cazul evacuarilor de urgenta, atunci cand se identifica un punct de ancorare. Proiectat pentru: operatiuni de salvare.

  1 586,57 lei
 • Lonja reglabila pentru pozitionare in alpinism utilitar. Include HOOK. Proiectat pentru: activitati de alpinism utilitar.  Caracteristici : lonje pentru un reglaj precis al pozitiei de lucru. se pot folosi in doua moduri in functie de necesitatile specifice alpinismului utilitar. protectie usor de mutat care imbraca coarda.

  565,15 lei
 •   Ham cu structura integrala (pentru tot corpul), ajustabil si confortabil conceput special pentru copii cu greutatea de pana la 30Kg. Proiectat pentru: catarare la panou. Poate fi folosit si pentru: activitati recomandate copiilor in parcurile de aventura.

  198,23 lei
 • Ham cu structura integrala (pentru tot corpul), ajustabil si confortabil conceput special pentru copii cu greutatea de pana la 40Kg. Proiectat pentru: catarare la panou. Poate fi folosit si pentru: activitati recomandate copiilor in parcurile de aventura.

  198,23 lei
 •  Un ham foarte usor si rezistent, Superavanti are o structura simpla si este total ajustabil. Este conceput pentru a eficientiza urcarea iar dimensiunea compacta te ajuta in pasajele stramte din pesteri. Proiectat pentru: activitati de speologie.

  287,48 lei
 •   Ham cu centura dubla, conceput pentru speologie, usor, rezistent si foarte confortabil. Structura compacta ceea ce ajuta la atrecerea prin pasajele inguste. Proiectat pentru: speologie.

  356,90 lei
 •   Ham proiectat cu bucle elastice pentru picioare, oferind astfel confort si fixare optima. Este un model realizat special pentru femei. Proiectat pentru: escalada, catarare la panou. Poate fi folosit si pentru: catarare pe stanca.

  257,73 lei
Afișare 1 - 12 din 31 articole