Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Catalog produse

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

COLTARI

Subcategorii


  • Anti-snow de la Petzl perfect pentru cei care doresc aventura la cote maxime.

   139,90 lei
  • Ultra-lighit cu FLEXLOCK ecesti coltari sunt perfecti pentru zapada

   509,90 lei
  • Coltari tehnici 12 puncte, prindere universala, cu sistem ABS (Anti-Balling System) inclus, pentru catarare pe gheata sau ture alpine. Cele doua puncte din fata asigura prindere sigura pe teren cu gheata, iar punctele serate va ajuta in zapada.  Fabricat din otel inoxidabil, care nu se rugineste, zapada nu se depune pe suprafata.

   629,00 lei
   Adaugă în coş
  •    Conceputa special pentru coltari, poate fi folosita si pentru accesorii. Proiectat pentru: catarare la gheata, plimbari pe ghetari. Poate fi folosit si pentru: catarare mixta.

   47,89 lei
  •  Coltari tehnici, cu proprietati imbunatatite, Sarken este mai performant ca pana acum. Au fost conceputi pentru orice timp de teren, coltii frontali in forma de ''T'' asigura patrunderea in gheata tare iar ceilalti dau stabilitate si siguranta in deplasare.

   684,15 lei
  •  La 810g/perechea (legatura FLEXLOCK), 10 puncte (colti), acesti coltari sunt ideali pentru schiul de tura, plimbarile pe ghetari, alpinism clasic sau mars de apropiere pe zone inghetate. Acolo unde gramele conteaza, Irvis este cel mai potrivit coltar. Proiectat pentru: plimbari pe ghetar, schi de tura. Poate fi folosit si pentru: alpinism clasic, mars de...

   495,73 lei
  •     Coltari clasici in 12 puncte, conceputi special pentru alpinism clasic, disponibili cu 4 tipuri de legatura, pentru bocanci rigizi. Proiectat pentru: alpinism clasic. Poate fi folosit si pentru: expeditii, ture pe ghetari.

   575,07 lei
  Afișare 1 - 9 din 9 articole