Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Catalog produse

Producător

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

BLOCATOARE PETZL

Subcategorii


  • Blocator de mana stanga, pentru urcarea pe corzi cu diametrul intre 8.3 si 13 mm. Recomandat pentru expeditii montane si alpinism utilitar.

   189,00 lei
   Adaugă în coş
  •     Pedala (treapta) reglabila din chinga ce se foloseste impreuna cu Ascension pentru a urca pe coarda. Proiectat pentru: catarare.

   94,11 lei
  • Vesta care ajuta la pozitionarea corecta a unui Croll, pentru o miscare eficienta si confort in timpul ascensiunii pe coarda. Proiectat pentru: speologie.

   69,32 lei
  •    Blocator de picior, conceput de Petzl pentru a usura ascensiunea mentinand corpul intr-o pozitie optima pentru inaintare pe verticala. Cadrul este realizat pentru a diminua frecarea in timpul ascensiunii astfel rezultand o alunecare usoara pe coarda. Proiectat pentru: catarare pe mai multe lungimi de coarda.  

   247,82 lei
  •    Dispozitiv de urcare pe coarda foarte usor si compact, conceput pentru a fi folosit in situatii de urgenta. Poate fi folosit pentru a construi sisteme de tractiune sau pentru a inlocui nodul Prusik in situatii de salvare. Impreuna cu scripetele Ultralegere poate alcatui un kit de salvare.

   94,11 lei
  •  Blocator ''ajutator'' pentru coarda , de folosit ca ''back-up'' sub dispozitivul de rapel, inlocuind astfel nodurile auto-blocante (Prusik). Proiectat pentru: catarare pe mai multe lungimi de coarda, catarare la gheata.

   218,07 lei
  •    Blocator de piept, usor de folosit impreuna cu Ascension sau Basic. Proiectat pentru: catarare. Caracteristici: destinat urcarii pe coarda impreuna cu un blocator Ascension. gaura speciala pentru atasarea unei pedale veste de blocator. cama cu dinti cu autocuratare pentru corzi murdare sau inghetate. se foloseste pe corzi cu diametrul intre 8 si 13mm.

   193,28 lei
  • Blocator multifunctional pentru coarda, usor si compact. Proiectat pentru: catarare. Poate fi folosit si pentru: alpinism utilitar.

   193,28 lei
  •  Blocator cu maner in doua versiuni pentru mana stanga sau dreapta. Ascension a fost conceput sa ofere confort, eficienta si siguranta utilizatorului. Zona de prindere pentru mana este larga in partea inferioara pentru confortul mainii, iar sistemul care intra in contact cu coarda a fost gandit sa diminueze frecarea atunci cand blocatoru se deplaseaza in...

   227,98 lei
  • Pedala (treapta) reglabila din chinga. Proiectat pentru: catarare. Caracteristici : se ataseaza la Ascension ori Basic cu o carabiniera Go7. chinga pe care se pune piciorul este intarita. lungimea este reglabila cu o catarama. Material: nylon. Greutate: 76 grame.

   74,28 lei
  Afișare 1 - 10 din 10 articole