Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Catalog produse

Producător

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

ACCESORII

Subcategorii


  • Eșarfă confortabil realizat din 100% fibre de poliester. Ea vine in Orange pentru o vizibilitate îmbunătățită atunci când va aflati la vânătoare. Amintiți-vă că multe animale au viziune alb-negru, și, prin urmare, nu văd culoarea orange ca o culoare strălucitoare!  Pentru gama de produse 2016 perioada de livrare este de 24 zile lucratoare

   49,00 lei
  • Dimensiuni:70 x 100cmCompositions: Outshell Fibre Pile w. Anti Slip Backside: 100% PolyesterFilling Filling: 100% Polyester Care instructions:Wash separately. Do not use softener.

   178,68 lei 160,81 lei
  • Beneficiaza de protectie UV , mai multe timpuri de lentile interschimbabile.Un accesoriu nelipsit din garderoba unui sportiv.

   170,82 lei
  • Protectie ghete vanatoare pentru ploaie Chameleon Reinforcement Acest produs poate fi curatat in masina de spalat W închidere. fermoar impermeabil Reglabil în partea de sus w. curea și velcro Reglabil la mijloc și de jos w. elastic Reglabil în cizme w. METAL STRING, curea din piele și cataramă Căptușeală impermeabil interior

   279,27 lei
  Afișare 1 - 4 din 4 articole