Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Catalog produse

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

TELEMETRU

Subcategorii


  • Telemetrul MONARCH 7i VR vă oferă încrederea de nestrămutat în măsurarea distanței. Țintirea nu a fost niciodată mai ușoară până la utilizarea telemetrelor cu laser care dispun de sistemul optic VR (reducere vibrație)¹ de la Nikon. Vibrațiile imaginii în vizor provocate de mișcarea mâinii sunt reduse la aprox. 1/5 sau mai puțin².

   2 325,68 lei
  • Binoclul ACULON AL11 este extrem de compact şi încape fără probleme într-un buzunar. În ciuda dimensiunilor sale mici, este fiabil şi uşor de utilizat. Prevăzut cu software-ul de prioritate ţintă îndepărtată, acesta afişează cea mai îndepărtată ţintă din mai multe rezultate în urma unei singure măsurători.

   1 027,12 lei 873,05 lei
  • Telemetrul Nikon Arrow ID3000 se adapteaza la nevoile unui vânător cu arma si de tir cu arcul. Vine cu Tehnologia TRU-TARGET și ID-ul (Incline / Decline).

   1 338,75 lei
  • Un telemetru foarte bun pe care este indicat sa l ai  intr o partida de vanatoare. Esential pentru un vanator complet. Pret calitate, imbatabil.

  • UN "all-rounder" IDEAL PENTRU OBSERVARI, EVALUARI BALISTICE SI "Rangefinding". ACEST SISTEM A DEVENIT INDISPENSABIL ATAT LA VANATOARE, PESCUIT SAU IN UTILIZARILE CASNICE. OBTINEREA UNEI MASURATORI EXACTE DE FOARTE MULTE ORI ESTE DE IMPORTANTA MAJORA. CU Victory 8 x 26 T * PRF, Carl Zeiss A IMPLEMENTAT PRIMUL TELEMETRU LASER DIGITAL CU DISPLAY CU LED-uri...

   3 319,09 lei
  • 550 FORESTRY PRO /ANGLE LASER IR 550M /6X MAGNIF Telemetrul Forestry Pro este varianta optimizată a modelului Forestry 550. Acest dispozitiv de măsurare electronică a distanţei prin laser utilizat la scară largă şi deosebit de apreciat în industria forestieră dispune, în varianta actuală, de o capacitate de măsurare cu trei puncte, pentru a răspunde...

   1 627,61 lei
  • Telemetru cu laser NIKON PROSTAFF 3i de inalta performanta ofera o masurare de mare precizie si rapida la distante pana la 550/600 M,cu o simpla apasare a unui buton oferindu-va un avantaj pe teren atunci cand trebuie luate decizii rapide.Marire 6x,lentile multistrat si domeniul larg de vedere asigura depistarea imediata a vanatului.

   1 299,95 lei
  • Telemetru cu laser de inalta performanta ofera o masurare de mare precizie si rapida de distante pana la 1200 M. Marire 6x,lentile multistrat si domeniul larg de vedere asigura depistarea imediata a vanatului.

   1 434,72 lei
  •  Caracteristicile HAWKE RANGEFINDER (Telemetru 400 m): Masurare precisa si instantanee,  oprire automata, marire 6X Setul include: geanta protectie, curea , manual utilizare, panza pentru curatare

   904,02 lei
  • Integrarea tehnologiei Adevărat balistice (TBR) care dispune de compensare unghi, Leupold RX-TBR telemetru cu laser digital masoara cu precizie distanța dintre tine și ținta. Echipat cu Precizie digitala îmbunătățita (DNA).

   2 481,01 lei
  Afișare 1 - 10 din 10 articole