Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe"

Catalog produse

MARIME

Colectia The North Face - Lalimitasupravietuirii.ro

Colectia Alaska ELK 1795 - Lalimitasupravietuirii.ro

PRODUSE PENTRU CAINI

Subcategorii


  • O curea realizata din cea mai buna piele pentru a i asigura caiinelui dumneavoastra confort fara a i provoca alergii.Calitatea cu , care v ati obisnuit.Hillman tovarasul dumneavoastra in partidele de vanatoare.

   72,55 lei 50,79 lei
  • Aceasta vesta pentru caini este printre cele mai calitative de pe piață; testata pe teren cu Cockerii, springers, labrador,goldeni,etc toate cu succes complet. Ce o diferentiaza dintre toate celelalte,sunt ajutoarele de plutire detașabile, ceea ce face ca aceasta vesta sa fie foarte utila dacă luați cainele pe o barca sau undeva în apropiere de apă!

   287,58 lei 230,07 lei
  • Acest produs are scopul de a identifica mai bine cainele intr-un mediu vegetal foarte bogat. Este un produs care va ajuta la prevenirea unui posibil accident .

   27,55 lei 19,29 lei
  • Saltea pentru animale  de companie. Este indicată pentru protejarea sănătaţii animalelor. Aceasta saltea este special concepută pentru ieşirile în natură, fiind şi impermeabilă(nu reţine apa). Datorită fermoarului se poate schimba salteaua oricand. Culoare: camuflaj Dimensiune (aproximativ) : 90 x 60 x 8 cm

   97,08 lei
  • LesĂ pentru căine cu diferite dispozitive de reglare. Vine impreunĂ cu o carabina Culoare verde sau portocaliu de 8mm 

   49,16 lei
  • Castron pentru animale, laminat şi cu maner. Foarte usor de transportat, totodată ocupă un loc puţin in bagaj. Diametru: 24cm Înălțime: 11cm Greutate: 110grame Capacitate: 5 litri

   38,38 lei
  Afișare 1 - 6 din 6 articole